Musaturan1217 Yoctopat Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar modemim bozuldu Wi-Fi kısmı çalışmıyor. Teknik servis modemin değişmesi gerektiğini söyledi ancak sadece kablolu internet kullanabiliyorum. Yeni modem almasam router alsam, kablo üzerinden Wi-Fi yapabilir miyim?
Arkadaşlar modemim bozuldu Wi-Fi kısmı çalışmıyor. Teknik servis modemin değişmesi gerektiğini söyledi ancak sadece kablolu internet kullanabiliyorum. Yeni modem almasam router alsam, kablo üzerinden Wi-Fi yapabilir miyim?
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #2 Yapabilirsin evet. Düzgün bir router alırsan daha verimli de kullanırsın interneti kullandığın modemin wifi ağına nazaran.
Yapabilirsin evet. Düzgün bir router alırsan daha verimli de kullanırsın interneti kullandığın modemin wifi ağına nazaran.
Musaturan1217 Yoctopat Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #3 Turquoise Blue dedi: Yapabilirsin evet. Düzgün bir router alırsan daha verimli de kullanırsın interneti kullandığın modemin wifi ağına nazaran. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz router var mı?
Turquoise Blue dedi: Yapabilirsin evet. Düzgün bir router alırsan daha verimli de kullanırsın interneti kullandığın modemin wifi ağına nazaran. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz router var mı?
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #4 Ben Tenda AC8 kullanıyorum başarılı bir ürün eğer düşünürsen.