WannaCry nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.074
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar WannaCry girdi bilgisayarıma, daha doğrusu oyuna giricektim Bitdefender moturunu kapattım, bir program yükledim, sonra aklıma geldi, açtım ve Bitdefender hemen kaldırdı açar açmaz. Sonra Windows Defender alarm verdi ve wannaCrypto bulaştı dedi, yok saydım. Bitdefender ile tamamen taradım 2-3 defa, sonra Hitman Pro ile taradım bir şey bulmadı fakat Windows Defender hala o alarmı vermeye devam ediyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar WannaCry girdi bilgisayarıma, daha doğrusu oyuna giricektim Bitdefender moturunu kapattım, bir program yükledim, sonra aklıma geldi, açtım ve Bitdefender hemen kaldırdı açar açmaz. Sonra Windows Defender alarm verdi ve wannaCrypto bulaştı dedi, yok saydım. Bitdefender ile tamamen taradım 2-3 defa, sonra Hitman Pro ile taradım bir şey bulmadı fakat Windows Defender hala o alarmı vermeye devam ediyor. Ne yapmalıyım?
İyi kapatmaya devam edin. Bir şey yoksa sorun olmaz @Murat5038 veya @24099 hocam size yardımcı olur.

Tavsiye değildir. Eğer önemli dosyan var ise başka bir işletim sisteminin canlı görüntüsü ile almayı deneyebilirsin. Virüs hakkında bilgim yok o yüzden bu işlemi yapmadan önce araştırma yapmanda fayda var.

Dostlarım açmadım programı zaten açmadan Bitdefender aklıma geldi motoru açar açmaz sildi yani WannaCry ı açmadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı