BuzzyTR0 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Birkaç gün önce War Thunder'a başladım ve uçak alamak istiyorum. Bunun için 250 TL bütçem var. Sizce ne almalıyım veya alınır mı?
Merhaba. Birkaç gün önce War Thunder'a başladım ve uçak alamak istiyorum. Bunun için 250 TL bütçem var. Sizce ne almalıyım veya alınır mı?
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 BuzzyTR0 dedi: Merhaba. Birkaç gün önce War Thunder'a başladım ve uçak alamak istiyorum. Bunun için 250 TL bütçem var. Sizce ne almalıyım veya alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız uçak almanızı önermem, alacağınız şey de muhtemelen IV. Seviye bir uçak olur.
BuzzyTR0 dedi: Merhaba. Birkaç gün önce War Thunder'a başladım ve uçak alamak istiyorum. Bunun için 250 TL bütçem var. Sizce ne almalıyım veya alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız uçak almanızı önermem, alacağınız şey de muhtemelen IV. Seviye bir uçak olur.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Hocam bence alınmaz bende ara sıra giriyorum öyle keşke bende de güzel uçak olsun tank olsun demedim.
Hocam bence alınmaz bende ara sıra giriyorum öyle keşke bende de güzel uçak olsun tank olsun demedim.
LockDownTR Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist-EGM 30 Temmuz 2023 #4 Pişman olursun sakın alma, ben çok harcadım bir süre sonra aşırı bayıyor sakın yatırma para. Şirket aşırı aç gözlü zaten. Sakın.
Pişman olursun sakın alma, ben çok harcadım bir süre sonra aşırı bayıyor sakın yatırma para. Şirket aşırı aç gözlü zaten. Sakın.