ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2024 #1 Bütçe 1300 ile sınırlı oluyor, ucu ucuna yetiyor. Olmazsa K50 ile kullanabileceğim premium tank önerir misiniz? Rus ağacına başlayacağım.
Bütçe 1300 ile sınırlı oluyor, ucu ucuna yetiyor. Olmazsa K50 ile kullanabileceğim premium tank önerir misiniz? Rus ağacına başlayacağım.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 Rus ağacına yeni güncellemede preimum T80 gelecek onu alabilirsiniz T72 Turmst'tan uzak durun yeter. Artı 0 Eksi
KS KS ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2024 #3 the world is yourss dedi: Rus ağacına yeni güncellemede preimum T80 gelecek onu alabilirsiniz T72 Turmst'tan uzak durun yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sınırlı mantıklı mı değil mi birçok kişi toptierde zorlanırsın diyor. Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Rus ağacına yeni güncellemede preimum T80 gelecek onu alabilirsiniz T72 Turmst'tan uzak durun yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sınırlı mantıklı mı değil mi birçok kişi toptierde zorlanırsın diyor.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #4 ADL03 dedi: Hocam bütçe sınırlı mantıklı mı değil mi birçok kişi toptierde zorlanırsın diyor. Genişletmek için tıkla... İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın. Artı 0 Eksi
ADL03 dedi: Hocam bütçe sınırlı mantıklı mı değil mi birçok kişi toptierde zorlanırsın diyor. Genişletmek için tıkla... İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın.
KS KS ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2024 #5 the world is yourss dedi: İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın. Genişletmek için tıkla... Hayır M1A1 + yah 64 var. the world is yourss dedi: İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın. Genişletmek için tıkla... Hocam mantıklı mı değil mi onu merak ettim. Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın. Genişletmek için tıkla... Hayır M1A1 + yah 64 var. the world is yourss dedi: İlk kez mi top tier tank oynayacaksınız? Bana kalırsa indirimi bekleyin 2 hafta içerisinde gelecek zaten o zaman 2 adet preimum araç alın. Genişletmek için tıkla... Hocam mantıklı mı değil mi onu merak ettim.