War Thunder altın kartal fiyatları azalmış

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
Oyunu ilk çıktığından beri bu zamana kadar belli bir süre oynadım oyunda altık gelişemiyordum premium olmadan gümüş aslan bile kasılmıyordu gelişme resmen sıfırdı geçenler de premium uçak aldım tam 4 tane ve bugüne kadar almadığım için pişman oldu bayağı iyi gümüş aslan ve araştırma kasılıyor. 3 seviye aldım uçakları 370 TL'ye işi bitirdim. :D

Adsız.png

Adsız.png

Oyunu silme sebebim bu Premium olayı resmen. Tank oynuyordum ağırlıklı olarak, 6.0 ortalamaya gelene kadar neler çektiğimi ben bilirim. :D

Aynen kardeşim gelişmek çok zor bu oyunda ilk çıktığı zaman kolay kasılıyordu para ama ilerleyen zamanlarda bir daha kasmak mümkün olmadı. :D uçak açıyorum para yok alamıyorum adalete bak.

Oyunu silme sebebim bu Premium olayı resmen. Tank oynuyordum ağırlıklı olarak, 6.0 ortalamaya gelene kadar neler çektiğimi ben bilirim. :D
biraz erken cevap oldu da yeminle bak hesabı açalı 2.5 sene oluyor bir kere bile para yatırmadım daha sadece almanya da anca 6.3 e geldim tiger 2 p açtım amerika ve rusyada da 3.7 yapabildim

biraz erken cevap oldu da yeminle bak hesabı açalı 2.5 sene oluyor bir kere bile para yatırmadım daha sadece almanya da anca 6.3 e geldim tiger 2 p açtım amerika ve rusyada da 3.7 yapabildim
Uçak oynamaya başladım birkaç hafta kadar önce. Sinirlenip gittim premium + a10 aldım. Şuanda rank 6 uçakları açmaya çalışıyorum. 510 TL verdim ama değdiğini söyleyebilirim çünkü çok fazla oynuyorum ve çok sarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı