War Thunder Araştırma Ağacı

sensitivecorner

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 2 sene önce falan oyunu bırakmıştım, şimdi tekrar yükledim. Genel olarak Rus ve Alman kasmışım tank olarak ikisi de 4.0-5.0 arası, uçak olarak ikisi de 3.0 civarlarında. Helikopter hariç hepsini oynuyorum donanma da dahil. Kolay yoldan gümüş aslan kasmanın ve araçları açmanın bir yolu var mı? İnternette bombardıman oyna gerçekci modda demişler fakat dedikleri kadar para getirmiyor. Hatta basitleştirilmiş savaşlardan daha çok kazanıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
P2W bir oyun War Thunder.
İleri seviyedeki uçakları açtığında, savaştan kazandığın para uçağını tamir etmene bile yetmeyecek.
Para yatırmadan gelişmenin imkansız olduğu yerler var. Belirli puanlardaki uçaklarla oynamaya mecbur kalacaksınız yani.

''Grinding'' denen olayı yapmanız lazım. Sürekli oynamak ve sürekli aynı şeyleri yapmak.

War Thunder da P2W bir oyun sayılır bence.
Öyle zaten. Ağır P2W hatta. Çalıları para vermeden almak zor. Fazla OP şekilde eklenmişler. Para verenin vermeyene tek üstünlüğü çalılar olsa da ileride savaşı kazanıp bir kaç adam vurmadığın sürece kazandığın para tamire ve mühimmata yetmiyor. İlerleme kısmının zorluğu ise ayrı bir saçmalık. Para verenler vermeyenlerden 2 kat daha hızlı açıyor neredeyse her şeyi. Türkiye içi bir fiyatlandırma da olmadığı için her ay en az 140TL veremeyecek insanlar için başlangıç kısmı dışında hiçbir eğlencesi olmuyor.

peki arkadaşlar wt yerine önerebileceğiniz bir oyun var mı wot'u da düşündüm ama ona da p2w diyorlar. yok mu şöyle adam akıllı zevk alarak oynayabileceğimiz bir oyun

Öyle zaten. Ağır P2W hatta. Çalıları para vermeden almak zor. Fazla op şekilde eklenmişler. Para verenin vermeyene tek üstünlüğü çalılar olsa da ileride savaşı kazanıp birkaç adam vurmadığın sürece kazandığın para tamire ve mühimmata yetmiyor. İlerleme kısmının zorluğu ise ayrı bir saçmalık. Para verenler vermeyenlerden 2 kat daha hızlı açıyor neredeyse her şeyi. Türkiye içi bir fiyatlandırma da olmadığı için her ay en az 140TL veremeyecek insanlar için başlangıç kısmı dışında hiçbir eğlencesi olmuyor.

Katılıyorum P2W bir oyun bu konuda War Thunder bunu Zula'ya demiş olsaydınız linçlenmiştiniz büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı