War Thunder benzeri bedava oyun önerisi

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
War Thunder benzeri ama güzel uçaklar/tanklar için günler vermemi gerektirmeyecek bir oyun arıyorum. Önerebilirseniz sevinirim.

War Thunder benzeri ama güzel uçaklar/tanklar için günler vermemi gerektirmeyecek bir oyun arıyorum. Önerebilirseniz sevinirim.

Mekanik olarak War Thunder'a benzeyen başka oyun yok. World of Tanks oynayabilirsiniz ama tamamen P2W ve mekanikleri aşırı berbat.

Hocam tank ve savaş olarak mı yoksa fizik olarak mı? War Thunder neredeyse iki yönden eşsiz bir oyun ve benzeri ücretsiz oyunlar için de yine günler vermeniz gerekecek. Size tavsiyem günlük ödül kombonuzu bozmadan ilerleyin boosterlar sayesinde daha hızlı gelişirsiniz.

Hocam tank ve savaş olarak mı yoksa fizik olarak mı? War Thunder neredeyse iki yönden eşsiz bir oyun ve benzeri ücretsiz oyunlar için de yine günler vermeniz gerekecek. Size tavsiyem günlük ödül kombonuzu bozmadan ilerleyin boosterlar sayesinde daha hızlı gelişirsiniz.
Peki oyun modu önerir misiniz uçak kasmak için?

Hocam ağır oynamayı seviyorsanız Sovyet tankları güzeldir şahsen ben de oradan gidiyorum. Alman tankları da çok kullanışlı yeni başlasanız bile kısa sürede gelişmeniz mümkün. Sovyet tanklarından KV-2 ve T-34 size önerimdir.
Ben ingilizlerden gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı