mysgame Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 RAM 64 Ekran kartı rtx 4070 laptop GPU İşlemci 13.nesil intel i9 13950HX İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM’imden 7 GB’si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM’imden 7 GB’si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim?
MattCapaldi123 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 21 31 Temmuz 2025 #2 mysgame dedi: İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM'imden 7 GB'si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı programlar dışında azaltamazsın diye biliyorum araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
mysgame dedi: İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM'imden 7 GB'si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı programlar dışında azaltamazsın diye biliyorum araştırabilirsin.
KS KS mysgame Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 DirectX11 e alsam azaltırmı peki MattCapaldi123 dedi: Bazı programlar dışında azaltamazsın diye biliyorum araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
DirectX11 e alsam azaltırmı peki MattCapaldi123 dedi: Bazı programlar dışında azaltamazsın diye biliyorum araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla...
MattCapaldi123 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 21 31 Temmuz 2025 #4 mysgame dedi: DirectX11'e alsam azaltırmı peki. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 mysgame dedi: İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM'imden 7 GB'si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekran pencereli yapın bir de oyunu arka planda açık bırakınca daha fazla VRAM kullanıyor ve bazı gereksiz grafik ayarlarını kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
mysgame dedi: İyi günler, ben War Thunder oynarken 8 GB VRAM'imden 7 GB'si kullanılıyor ve bazen oyunda kasmalar yaşıyorum. Bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekran pencereli yapın bir de oyunu arka planda açık bırakınca daha fazla VRAM kullanıyor ve bazı gereksiz grafik ayarlarını kapatabilirsiniz.