War Thunder FPS düşüşü

Arkadaşlar normalde oyunda Ultra da 80FPS falan alıyorum. Bugün oyuna bir gireyim dedim ve lobby de 20-25FPS falan alıyorum. Yine oyuna girdiğimde de böyle. Oyunu girmeden önce ekran kartına güncelleme gelmişti. Acaba güncelleme ile mi alakalı? Bu sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Güncelleme ile alakalı olması muhtemel. Ben 461.88 sürümü kullanıyorum ondan sonrakini yükleyince 15-20 fps düşüşü yaşamıştım tekrar 461.88 e döndüm ve eski fps değerlerini alıyorum. Memnunum.
Ek olarak belki güncellemeden sonra NVIDIA ayarları varsayılana dönmüş olabilir. Performansta mı diye kontrol etmeyi unutma ama büyük ihtimalle yine çıkardıkları sürümün problemidir.

Not: 472.12 den bahsetmiyorum. Onu denemedim.

Güncelleme ile alakalı olması muhtemel. Ben 461.88 sürümü kullanıyorum ondan sonrakini yükleyince 15-20 FPS düşüşü yaşamıştım tekrar 461.88'e döndüm ve eski FPS değerlerini alıyorum. Memnunum.
Ek olarak belki güncellemeden sonra NVIDIA ayarları varsayılana dönmüş olabilir. Performansta mı diye kontrol etmeyi unutma ama büyük ihtimalle yine çıkardıkları sürümün proble midir?

Not: 472.12'den bahsetmiyorum. Onu denemedim.

Şimdi ben DDU ile sürücüyü kaldırıp 472.12'den önceki sürüme mi dönmeliyim? Ya sabııır. 😀 NVIDIA ayarlarından kaynaklı değil bence. Daha önce kalite de kullanıyordum çünkü.

Şimdi ben DDU ile sürücüyü kaldırıp 472.12'den önceki sürüme mi dönmeliyim? Ya sabııır. 😀 NVIDIA ayarlarından kaynaklı değil bence. Daha önce kalite de kullanıyordum çünkü.
hocam bendede aynı şey var.140 fpsten aniden 70e düşüyor ve kasıyor.hani çok fark edilebilir birşey değil ama canımı sıktı biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı