War Thunder hangi uçak ağacından gidilmeli?

Mltcsvr

Decapat
Şu an Amerika oynuyorum gittiğim yol ekteki gibi. Ancak uçaklar çok hantal geliyor. Karşıma Japon bir uçak gelince genellikle indiriyor beni. Japon'ların yedek uçaklarıyla test uçuşu yaptım muazzam manevra güçleri var. Amerika devam mı etmeliyim, devam edeceksem aynı yoldan mı gitmeli yoksa başka uçaklara mı yönelmeliyim, yoksa Japon, Sovyet gibi başka ülkelere mi geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi eğer ki tek özelliğe atların bakışı gibi tek yere bakarsanız hantal gözükür öncelikle uçak özelliği değil uçak türü fazlalığı daha önemli çünkü ne kadar fazla türden uçak olursa o özellikler o kadar daha iyi olabiliyor zaten Amerika 1. sırada 2. Rusya 3. İngiltere eğer ki bir ağaç kasmak istiyorsan P2W oyuncusu olmak zorundasın bu oyunda buna herkes mahkum şimdi Amerika'nın uçakları görüp görebileceğin tüm özellikleri bu uçaklarda var o yüzden Amerika'dan ilerle başka ağaca gitme çünkü başka ağaç kasmak çok ama çok zordur 3 tane ağaç kasmıştım ve 100 saatim çöp olmuştu gerçekten boşa vakit sana önerim Amerika'dan git ve gördüğüm kadarıyla avcı uçaklarını kasıyorsun bunu yapma diğer uçakları da kas ne kadar zor olursa olsun bunu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…