ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.245 Makaleler 3 Çözümler 195 18 Kasım 2023 #31 Trolen dedi: Nerf mi getirdiler ona en hızlı yöntem realistic yani şu an? Genişletmek için tıkla... Evet, simulator çarpanları büyük oranda düşürüldü. Şu an en iyi araç kasma yöntemi base bombalamak.
Trolen dedi: Nerf mi getirdiler ona en hızlı yöntem realistic yani şu an? Genişletmek için tıkla... Evet, simulator çarpanları büyük oranda düşürüldü. Şu an en iyi araç kasma yöntemi base bombalamak.
palermonur Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 170 26 Ekim 2024 #32 ItsAllGoodman dedi: Amerika ve Rusya dışında kasılmaz uçak için. Özellikle Almanya'dan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Almanya neden kötü hocam? Ben başladım da. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2024
ItsAllGoodman dedi: Amerika ve Rusya dışında kasılmaz uçak için. Özellikle Almanya'dan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Almanya neden kötü hocam? Ben başladım da.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #33 palermonur dedi: Almanya neden kötü hocam ben başladım da. Genişletmek için tıkla... Hocam uçak için konuşuyorum. Alman top tier jetleriyle oynamak gibi niyetiniz varsa almandan uzak durun. Eğer WW2 uçaklarıyla oyanarım diyorsanız Japon ve alman iyidir. Top tier jetlerinde diğer ülkelerden çok gerideler uçakları çok kötü.
palermonur dedi: Almanya neden kötü hocam ben başladım da. Genişletmek için tıkla... Hocam uçak için konuşuyorum. Alman top tier jetleriyle oynamak gibi niyetiniz varsa almandan uzak durun. Eğer WW2 uçaklarıyla oyanarım diyorsanız Japon ve alman iyidir. Top tier jetlerinde diğer ülkelerden çok gerideler uçakları çok kötü.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.245 Makaleler 3 Çözümler 195 26 Ekim 2024 #34 palermonur dedi: Almanya neden kötü hocam ben başladım da? Genişletmek için tıkla... Çünkü 9.0 üstü hiçbir iyi uçak yok.
palermonur dedi: Almanya neden kötü hocam ben başladım da? Genişletmek için tıkla... Çünkü 9.0 üstü hiçbir iyi uçak yok.