War Thunder indirimlerinde ne alınmalı?

Makaleler
3
Merhabalar. Oyunda yaklaşık 100-120 saatim var. İsveç 5.7, Amerika 5.7, Almanya 5.7'ye kadar kastım. Hepsini bırakma sebebim, oyunun çok saçma yerlere gelmesiydi. İsveç ve Amerika'yı asıl bırakma sebebim, Panther ve Tiger'a karşı hiçbir şey yapamamamdı.

Şimdi yeni hesap açıp, Sovyet deniyorum. "Neden eski hesaptan devam etmiyorsun?" derseniz, 3-4 millette 5.7'ye kadar kastığım için, SL kalmadı. O yüzden yeni hesap daha iyi olur diye düşündüm.

Sizce bir şey almalı mıyım yoksa F2P şekilde devam mı etmeliyim? Hangi ülkeyi oynayacağımı da bilmiyorum. @ItsAllGoodman

Son düzenleme:
Aslında T72 av hiç kolay bir tank değil ve oynamasını bilmeniz lazım zaten. Her aracı bilmeniz lazım ama Leopard 2 de alıyorlar eğer ki alman oynamak istiyorsanız leopar alın. Onun dışında turm 3 var ama o da oynanması çok profesyonellik gerektiriyor, eğer ki kolay bir kullanım istersen Leopard çünkü Leopard 2 gibi tanklar hız ve delici kuvveti mükemmeldir ama zırhları ve boyutları maalesef ki kötüdür. T72 av gibi tanklar zırh, boyut bakımından güçlüdür hız konusunda gerçekten berbat çünkü geri viteste 4 km yapabiliyor ve motoru da çok zayıf. Delici kuvveti idare eder ama size kalmış çünkü her ağacın tankları farklı ve türleride farklı. En fazla Amerika ve Rusya'dır bence en çok sevdiğiniz ağaçtan alın. M1A1 clickbait bile mükemmel ve 11.3 ayrıca tüm özellikleri iyi konumda barındırıyor. 525 TL artık para bile değil ben bile günlük 1200 alıyorum artık paranın değeri kalmadı, bir yemek yeseniz 800 TL 900 TL. Alın derim ve şiddetle tavsiye ederim çünkü böyle indirim bir daha gelemeyebilir hatta gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı