War Thunder İsrail ağacı nasıldır?

Patton989

Decapat
Makaleler
2
Merhaba, ben aslında M48 ve M60 ile oynamak için War Thunder'ı yükledim fakat.

warthunder.png

Yani benim M48'e ve M60'a ulaşmam bayağı zamanımı alacak.
İsrail ağacına baktım.

magach.png

1 araç sonrası direk magach serisi, magach 1 de M48'in İsrail versiyonu ve ahriyetten sabra ile de oynamak istiyorum sizce İsrail ağacı iyi mi oyuna yeni başladım biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni başlayanlar için berbat bir ağaç hiç değmez. Zırhları çok saçma özellikle. Sovyet yada Alman oyna.

Eğer yeni oyuncuysanız İsrail ağacı biraz zorlayabilir. Hem ağaçtaki araç sayısı az hem de kendi tierında çok güçlü değiller. Genelde İsrail'i en erken 3. ağaç olarak kasın bence. Önce 2 farklı ağaçta ustalaşın, bu esnada oyunu tanıyın, araçların zayıf noktalarını keşfedin, mühimmatlara alışın derim naçizane.

Bir de bir üst yorumda belirtildiği gibi çoğu tierda 2 aracınız oluyor. Bu da ağacı güçlendirmek, lineup'ı dengeli hale getirmek için premium araç ihtiyacı doğuruyor.

Ağacın en iyi olduğu yer top tier Merkava hattı. Hem ileri hem geri gidiş hızı eşit ve iyi denebilecek bir hızda olduğu için (Japon top tier da böyledir) çok hareketli ve çevik tanklarınız oluyor. Ek olarak Merkava tankları açık alan çatışmasından ziyade daha dar alan ve kaotik çatışmalar için tasarlanmış tanklar. Tepe zırhları da iyi bu açıdan. Bazı helikopter füzelerinden vs daha az hasar alıyor. Bu açıdan iyiler.

Ama eğer oyunu beğendiyseniz, bence gücüne göre değil tamamen oyun tarzınıza ve zevkinize uygun bir ülkeyi kasarak oynamak daha eğlenceli. Size de naçizane böyle yapın derim.

Eğer yeni oyuncuysanız İsrail ağacı biraz zorlayabilir. hem ağaçtaki araç sayısı az hem de kendi tierında çok güçlü değiller. Genelde İsrail'i en erken 3. ağaç olarak kasın bence. Önce 2 farklı ağaçta ustalaşın, bu esnada oyunu tanıyın, araçların zayıf noktalarını keşfedin, mühimmatlara alışın derim naçizane.

Bir de bir üst yorumda belirtildiği gibi çoğu tierda 2 aracınız oluyor. Bu da ağacı güçlendirmek, Lineup'ı dengeli hale getirmek için premium araç ihtiyacı doğuruyor.

ağacın en iyi olduğu yer top tier merkava hattı. hem ileri hem geri gidiş hızı eşit ve iyi denebilecek bir hızda olduğu için (Japon top tier da böyledir) çok hareketli ve çevik tanklarınız oluyor. Ek olarak merkava tankları açık alan çatışmasından ziyade daha dar alan ve kaotik çatışmalar için tasarlanmış tanklar. Tepe zırhları da iyi bu açıdan. Bazı helikopter füzelerinden vs daha az hasar alıyor. Bu açıdan iyiler.

Ama eğer oyunu beğendiyseniz, bence gücüne göre değil tamamen oyun tarzınıza ve zevkinize uygun bir ülkeyi kasarak oynamak daha eğlenceli. Size de naçizane böyle yapın derim.

Çoğu tier için sadece 2 tankın olur 3. doğmada alt tier tank kullanman gerekir üstelik isail ağacı kasmak zor.

Yeni başlayanlar için berbat bir ağaç hiç değmez. Zırhları çok saçma özellikle. Sovyet'ya da alman oyna.

Cevaplar için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı