Çözüldü War Thunder istediğim uçağı nasıl alabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İstediğim uçağı nasıl alabilirim? Draken veya viggen ikizler uçağından birini istiyorum ama nasıl elde edebilirim bir bilgisi olan var mı? Oynayarak mı yoksa para yatırarak da alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer oyun hakkında bilgiye sahipseniz ilk iki Tier'i rahatlıkla oynayabilirsiniz. Sonrasında devreye bilek gücü ve yüksek miktarda oyun bilgisi gerekiyor.
Eğer uçak kasmak istiyorsanız da gerçekçi savaşları oynamanızı öneririm. Basit savaşlarda olduğu gibi nişangah bulunmuyor ve uçaklar ağırlığını ve yapısını hissettiriyor.
Ben hala zevk alıyorum. Uçakların modellemeleri ve sesleri beni çok mutlu ediyor. Tabi bayadır girmiyorum oyuna .

Yakında 4. nesil uçaklar da eklenecekmiş.
Hocam 2013 senesinden beri oynuyordum. Son 1 senedir ücretli olan şeylerin parası inanılmaz derecede arttı. Bu süreçte kurlar arttı tabii ancak Gaijin yerel fiyatlandırma konusunda çok acımasız, kurları direkt olarak olduğu gibi alıyor ve sabit bir fiyat politikası uygulamıyorlar. Premium bir araç almak isterseniz en az 600-700 TL gibi bir fiyat vermeniz gerekiyor. Eskiden bu fiyatlar 120-200 TL bandındaydı ve alınabilecek düzeydeydi. War Thunder, gerçek para harcamadan pek keyif alabileceğiniz bir oyun değil. En azından premium hesap gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…