War Thunder Menüde Sol Tıklama Sorunu

Arkadaşlar oyunu indirdim temiz kurulumunu yaptım oyuna giriyorum ama oyun içinde menülerde tıklama sorunum var. Oyunu 2 defa sıfırdan silip tekrar kurdum mail adresimi onayladım. Mesela savaşa başla dediğim yerde tıklamama rağmen tıklama imgesi de çalışmasına rağmen sanki hiç bir şey yapmamışım gibi duruyor. Bunun dışında menüde gezerken mouse çalışmıyor resmen tıkladığım hiçbir şey açılmıyor. Mouse oyunu alt tab ile alta aldığımda sorunsuz çalışıyor. Oyunu şu an yeniden kuruyorum 2 defa D diske yani HDD' ye kurmuştum şimdi SSD' ye kurulum yapıyorum. Sizde oynayanlar varsa bu şekilde bir problem alıyor musunuz?

Arkadaşlar oyunu indirdim temiz kurulumunu yaptım oyuna giriyorum ama oyun içinde menülerde tıklama sorunum var. Oyunu 2 defa sıfırdan silip tekrar kurdum mail adresimi onayladım. Mesela savaşa başla dediğim yerde tıklamama rağmen tıklama imgesi de çalışmasına rağmen sanki hiç bir şey yapmamışım gibi duruyor. Bunun dışında menüde gezerken mouse çalışmıyor resmen tıkladığım hiçbir şey açılmıyor. Mouse oyunu alt tab ile alta aldığımda sorunsuz çalışıyor. Oyunu şu an yeniden kuruyorum 2 defa D diske yani HDD' ye kurmuştum şimdi SSD' ye kurulum yapıyorum. Sizde oynayanlar varsa bu şekilde bir problem alıyor musunuz?Şu an bende de bu sorun var deliricem ya.
Tuhaf gerçekten bende de aynısı var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı