War Thunder Mobile'de nasıl uçak kullanılabilir?

picl zhmey

Hectopat
Makaleler
5
Merhaba dostlar. Karşıma War Thunder Mobile reklamı çıktı bende yükledim oynamaya başladım. Normalde oyunda uçak kullanılabiliyor. Ama mobilde bulamadım yerini. Nasıl kullanabilirim? Sırf savaş uçağı kullanmak için indirdim oyunu. Oyuna yeni başladığım için mi acaba? Birkaç video izledim fakat bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba dostlar. Karşıma War Thunder Mobile reklamı çıktı bende yükledim oynamaya başladım. Normalde oyunda uçak kullanılabiliyor. Ama mobilde bulamadım yerini. Nasıl kullanabilirim? Sırf savaş uçağı kullanmak için indirdim oyunu. Oyuna yeni başladığım için mi acaba? Birkaç video izledim fakat bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Mobil versiyonunda sadece kara ve deniz harekatı var uçağı tank savaşlarında başka birisinin tankını patlatinca uçak veriyor oda 40 saniye ya bombardıman uçağı yada avcı karsı taraf bombardıman uçağı alırsa avcı uçağı ile vurmaya calisiyorsun

1-2 hafta önce uçak versiyonu için kapalı beta başvurusu başlatılmıştı. Şuan uçak modu test aşamasında. Uçak şavaşları yakın zamanda mevcut olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı