Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 4 Temmuz 2021 #21 En güçlü uçağım bir tane 3.7, adamlara bakıyorum puan sıralamasında yukarılarda olanların bütün uçakları 4 küsur hatta daha üstünde. Zula bile daha adaletliydi
En güçlü uçağım bir tane 3.7, adamlara bakıyorum puan sıralamasında yukarılarda olanların bütün uçakları 4 küsur hatta daha üstünde. Zula bile daha adaletliydi
drogbaformalı Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 194 4 Temmuz 2021 #22 Çılgınmehmet48 dedi: En güçlü uçağım bir tane 3.7, adamlara bakıyorum üst sıralarda olanların bütün uçakları 4 küsür hatta daha üstünde. Zula bile daha adaletliydi Genişletmek için tıkla... Eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz ve seni çok iyi bir oyuncu yapabilirim.
Çılgınmehmet48 dedi: En güçlü uçağım bir tane 3.7, adamlara bakıyorum üst sıralarda olanların bütün uçakları 4 küsür hatta daha üstünde. Zula bile daha adaletliydi Genişletmek için tıkla... Eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz ve seni çok iyi bir oyuncu yapabilirim.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 4 Temmuz 2021 #23 drogbaformalı dedi: Eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz ve seni çok iyi bir oyuncu yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın, zaten nadiren vakit öldürmek için giriyorum.
drogbaformalı dedi: Eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz ve seni çok iyi bir oyuncu yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın, zaten nadiren vakit öldürmek için giriyorum.
Wehhuu Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #24 Bence değil para verseniz bile kötü oynadıktan sonra bir manası kalmıyor şahsen ben para yatırmadım ve oynayabiliyorum
Bence değil para verseniz bile kötü oynadıktan sonra bir manası kalmıyor şahsen ben para yatırmadım ve oynayabiliyorum