War Thunder P2W mi?

Oyunu oynamadım ama P2Wden ziyade P2P olduğunu düşünüyorum. Para veren diğerlerini yenemiyor fakat diğerlerinden daha hızlı ilerleyebiliyor, yani bedava oynayan seviye 10 araca 3 ayda ulaşıyorsa para veren 1 ayda ulaşıyor.

War Thunder'ın P2W olduğunu düşünmüyorum, her ne kadar premium araçların varlığı ne kadar sıkıntı karar veremesemde. Onun yerine Pay 2 Fast (Ödeme yaparak hızlan, genelde para ödemeyen oyuncuya sorun yaratmaz.) adlı bir terim vardı sanırım. Fakat oyunda bazen fizik açısından berbat anlar olmakta.

Bu kanalda fizik sorunları ile alakalı birçok içerik var: https://www.youtube.com/channel/UC971VIjEEHKBN71CB7B7-PA

Açıkcası yüksek tamir masrafları ve modern araçlara zor geçiş beni pek etkilemiyor. Çünkü genelde Britanya A13 Mk. II (1.3 puanlı) tankımı oynuyorum.

Son düzenleme:
Evet, P2W saatlerce oynayıp 1 tane bile uçak/tank/gemi açamıyorsun. Fakat gelip para yatıran biri premium araç alabiliyor. Pay 2 fast*

Kara araçları için konuşmam gerekirse para yatırmadan oynanabiliyorlar. Abrams, Leopard, Challenger 2F Dorchester, Merkava vesaire birçok modern MBT'nin tamir masrafları çok yüksek değil.

Eğer İsveç ve Fransız ağaçlarının tamir masraflarını kastediyorsanız evet, İsveç'in özellikle çok yüksek. 2A7 gövdesinde L44 eşdeğeri 481'lik DM33 kullanması da ciddi bir dezavantaj.

Fakat oyuna hakimseniz, detayları biliyorsanız gümüş kartalda sorun yaşamazsınız. Ben yaklaşık 6-7 aydır Merkava Mk. 3D ile oynuyorum. 350 civarı tank kaybım olmasına karşılık 1800'e yakın tank imha ettim. Yani Merkava'yı çözdüm, avantajlarını kullanarak tek maçta en az 5-6 tank imha etmeden çıkmıyorum genelde. Bu şekilde 800.000 gümüş aslandan şu ana dek hiçbir güçlendirici kullanmadan 4 Milyon gümüş aslana ulaştım. Tamir masrafı ve mühimmat masraflarının, kazandığım gümüş aslanı geçtiği çok nadir oluyor.

Benzer durum Leo'da da geçerli. Doğru bir oynanış ile 5K civarı tamir masrafına sahip olan Leo, iyi bir gümüş aslan kaynağı oluyor. Eğer girdiğiniz her maçta (kara araçları için) sürekli vuruluyor, sürekli yeniliyorsanız oynanışınızı gözden geçirin derim. Ben de birkaç sene öncesine kadar aynı durumu yaşayıp ara vermiştim oyuna. Detaylarını öğrenip geldiğimde ise Amerikan ağacını açmam 3 ayımı aldı.

Altın kartal konusunda verilen paraya yazık olur evet, zira oyunda altın kartalın doğrudan avantajı olduğunu düşünmüyorum. Eğer son zamanlarda oynadıysanız yeni yaz etkinliği ile BMD-4 aracını kupon olarak verdiler. Bu aracı Gaijin Trade üzerinden satıp, GJN'ye çevirip Fransız ağacındaki ilerlemem için Premium araç + Premium hesap kombosunda kullanacağım. Yani oyuna doğrudan şu ağaçları açacağım diye bakmak yerine, alternatif etkinlikleri nasıl kendi lehime çevirebilirim diye bakın. Bu şekilde yapıp, emek verdiğinizde oyunun da size yanıtı güzel olacaktır.

Bütün bu yazdıklarım, oyunun üstteki arkadaşın dediği gibi P2F oranının yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez elbette. Sadece bildiklerimi aktarmak istedim.

War Thunder P2W mi? İnternetten baktığımda kimisi P2W demiş, kimisi değil demiş.
12-13 levelim hatırlamıyorum ama p2w in dibini vurmuş bir oyun birsürü aracım var evet ama bunları çok zorlukla kastım oyuna 1 defa para yatırdığımda aylarca oynayıp alacağım tankı 3 günde aldığımı gördüm ve oyunun eşitsizliği yüzünden soğudum ayrıca düşük levelseniz sırf low tier giriyorlar diye 100 seviye mareşaller oyununuza sıklıkla denk geliyor asla tavsiye etmem gördüğüm en bedava ama pahalı oyun

Br sistemi olduğu için harcadığın para seni daha hızlı geliştirir onun dışında iyi oynamadığın sürece (yalnızca oynayarak) bir şey kazanamazsın.

hem p2w hem değil eğer oyuna dayıp oynarsan p2w hesplarla aynı seviye olursun

Bir de Zaten Metchmaking sistemi iyi

Bir de Zaten Metchmaking sistemi iyi

Kemik oyuncusu dışında War Thunder oynayan kalmadı pek. 1 yıl önce oyuncu sayısı 120k bulan oyun şimdi 50-60kları anca görüyor.

Anlık olarak aktif 150 bin oyuncu var

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (772).png
    4,5 MB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…