War Thunder P2W mi?

Elbette değiştirmiyor. Para yatırmadan Amerika ağacını bin saatte bitirmeyi tercih edebilirsin mesela.

O P2W oldugunu gostermez adam sana zorla premıum aldırmıyoku. ya normal olarak kasarsın ya da hızlı para senı guclendırmıyor sadece ılerı sevıyede oynuyosun hatta daha kotu dusuk pervanelı ucakla oynayan bırısı dırekt jetlere gecınce cok zorlanıyor meslea ben F20a aldıktan sonra ılk 50 Mac hiç kıll bıle alamadım adamlar zıplattı benı ama adamların sevıyesınde oynamıs oldum sadece. veya sen premıum aldıktan sonra gucsuz jetlerle eslesmıyosun boyle olsa okey p2w ama kendı sevınle hatta daha ıyı oyuncularla eslesıyosun

Benim için mantık aynı. Herhangi bir derece vs. yok zaten kazansanda kaybetsende önemi yok önemli olan aracın. O yüzden benim için War Thunder P2W'dir.

Mantık aynı olamaz kanka sen para verıp ıyı ucak alıyosun ama o ucakla hemen hemen aynı hatta daha ıyı gucdekı ucaklarla eslesıyosun sonrası senın zekana ve becerıne kalmıs bir şey.

Hocam ona kalırsa zuladada her şeyi uğraşarak +7 basıp full yapabiliyoruz aynı mantıkdan bakarsan Zula'da P2W değil.

Hayır ama yatırdıgın para senı guclendırıyor ama war thunderda sadece o ucaga veya tanka gore eslestırıyor gucsuzlerle eslestırse dedıgınız dogru olabılırdı.

Burada demek istediğim tam olarak, istediğin bir araca geçmek için binlerce saat zamanını harcaman bu tank olur uçak olur gemi olur. Bahsettiğim konu bu. Sadece premium veya premium araç alarak bunu hızlandırmak çok saçma üstelik bunu para yatırmadan yapman binlerce saatine mâl olurken.

Aradan geçen uzun zaman sonra yine biraz oynadım. Oyun P2W'nin babası olmuş resmen. Premium veya premium tankın olmadan en fazla 5.7 muharebe puanı civarında olan tanklara erişimin olur. Jet veya modern tanklara para yatırmadan ulaşayım derseniz eğer o iş yaş arkadaşlar. Hani şu olur bolca vaktim var, hayatsızım, asosyalin önde gideniyim diyorsanız eğer şansınızı deneyebilirsiniz. Lakin harcayacağınız zamana yazık. Envantere bir t-80ud çekin. Oynayış tarzınızı ve rutininize göre 2 ay da Sovyet ağacını fullersiniz. Eklemeyi unuttum hilecilere karşı bol şans. Saç baş yoldurabilir. Wall ESP kullananlara alıştık, lakin 90 derecelik zırhın delinmemesinin anlamı o oyuncuda zırh hilesi var demek. Oyunun bugu falan da değil. Son 1 yılda zırh hilesi kullananların sayısı bir hayli arttı. Bu daha kanser.

Koca paragrafta bir tane P2W olduğunu belirten ibare yok. Yeteneksizliğin de hile anlamına gelmediğini bilmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…