War Thunder Premium tank önerisi

Uçaklar ve helikopterlerim ABD'de olduğu için M1 Kvt'yi tercih ettim, şimdilik hoşuma gitti. Bir sonraki indirim alman ağacına uçak + tank almayı düşünüyorum, o sırada da M1 kvt ile tank oynamaya alışırım bir süre.

Hayırlı olsun hocam iyi yapmışsınız direk toptier premium almak yerine bir tık altı br ile oynaman çok daha iyi olur hem alışmışta olursun.

Hayırlı olsun hocam iyi yapmışsınız direk toptier premium almak yerine bir tık altı br ile oynaman çok daha iyi olur hem alışmışta olursun.

İlk birkaç maç bir şey yapamadan öldüm de sonrasında çabuk alıştım tanka, genelde de karşıya t64, t72 falan geliyor, topun 400mm delme değeri olunca yetersiz gelir diyordum ama t64'ü taretten, t72'yi gövdeden rahat deliyor. Genel olarak hoşuma gitti en önemlisi de o benim için :) teşekkürler yorumlarınız için de.

İlk birkaç maç bir şey yapamadan öldüm de sonrasında çabuk alıştım tanka, genelde de karşıya T64, T72 falan geliyor, topun 400mm delme değeri olunca yetersiz gelir diyordum ama T64'ü taretten, T72'yi gövdeden rahat deliyor. Genel olarak hoşuma gitti en önemlisi de o benim için :) teşekkürler yorumlarınız için de.

T64 ve T72 serisinin alt plakasına nişan alın hep her türlü öldürürsün yakıt tankı patlar veya mühimmatı patlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı