Çözüldü War Thunder Steam'den çıkış yapıp hesap aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

INotCossaw

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
Ekran kartı
GTX 1650 Tİ
İşlemci
Ryzen 5
Hesabım bayağı eski ve kötü başlangıç yaptığı için Launcher. EXE'den girerek yeni hesap açtım bu hesabımı Steam'e nasıl aktaracağım?

Çözüm
Eğer şu anda Steam'de bir hesabınız var ise tekrardan aktarım yapamazsınız, daha önce hiç Steam ile oyunu açmadıysanız ilk girişte size soruyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca oyunun kendi Launcher'i ile oynamakta bir sakınca yok, hatta bana göre daha mantıklı.

Sorunu çözdüm bu arada.

- Oyunu Steam'den açınca anticheat ekranı yüklenince tam ekrana geçerken interneti kapacağız sonra yeniden deneye basınca giriş ekranı gelecek orada interneti açıp giriş yapacağız bunu hep yapmamıza gerek yok tek seferde yapınca oluyor.
Eğer şu anda Steam'de bir hesabınız var ise tekrardan aktarım yapamazsınız, daha önce hiç Steam ile oyunu açmadıysanız ilk girişte size soruyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca oyunun kendi Launcher'i ile oynamakta bir sakınca yok, hatta bana göre daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorunu çözdüm bu arada.

- Oyunu Steam'den açınca anticheat ekranı yüklenince tam ekrana geçerken interneti kapacağız sonra yeniden deneye basınca giriş ekranı gelecek orada interneti açıp giriş yapacağız bunu hep yapmamıza gerek yok tek seferde yapınca oluyor.

Çözüm
Sorunu çözdüm bu arada.

Teşekkürler. Koskoca yılların oyununu bir senkronize edemiyorlar. Aynısı WOT ta da oldu...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı