O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 5 Ağustos 2023 #1 War Thunder takıma ihanetten ban. Hiçbir şey yapmadan ban yedim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-05 122602.png 174,2 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm O O OVERLOKÇU 5 Ağustos 2023 Sorunu çözdüm birkaç kez daha çık gir yapınca. Neden böyle bir şey oldu ki?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 İhanet eden birinden de "ben ihanet ettim" demesini beklemeyiz zaten. Kendi adamlarınızı vurmuşsunuz, "yanlışlıkla". Artı 0 Eksi
İhanet eden birinden de "ben ihanet ettim" demesini beklemeyiz zaten. Kendi adamlarınızı vurmuşsunuz, "yanlışlıkla".
KS KS O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 5 Ağustos 2023 #3 arandur dedi: İhanet eden birinden de "ben ihanet ettim" demesini beklemeyiz zaten. Kendi adamlarınızı vurmuşsunuz, "yanlışlıkla". Genişletmek için tıkla... Hayır ben oyunu doğru düzgün oynayan biri değilimki uzun zamandır girmiyordum zaten 2.olarak bir filaya ait değilim Artı 0 Eksi
arandur dedi: İhanet eden birinden de "ben ihanet ettim" demesini beklemeyiz zaten. Kendi adamlarınızı vurmuşsunuz, "yanlışlıkla". Genişletmek için tıkla... Hayır ben oyunu doğru düzgün oynayan biri değilimki uzun zamandır girmiyordum zaten 2.olarak bir filaya ait değilim
Worldwideweb Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 Temel'in meşhur bir fıkrası vardır. Temel otoyolda ters yöne girer. Temel'i gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yapar: "Dikkat ters yönde ilerleyen bir araç var." Bu anonsu duyan Temel bağırır: "Ne bir tanesi hepsi hepsi..." Artı 0 Eksi
Temel'in meşhur bir fıkrası vardır. Temel otoyolda ters yöne girer. Temel'i gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yapar: "Dikkat ters yönde ilerleyen bir araç var." Bu anonsu duyan Temel bağırır: "Ne bir tanesi hepsi hepsi..."
KS KS O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 5 Ağustos 2023 #5 Sorunu çözdüm birkaç kez daha çık gir yapınca. Neden böyle bir şey oldu ki? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-05 123638.png 2,3 MB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm