War Thunder tank ülke önerisi

Douuuuuuuuu35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda War Thunder oynamaya başladım. İlk oynamaya başladığımda Amerika oynuyordum fakat 5. seviye tankları oldukça güçsüz geldi bu yüzden Almanya ülkesine geçtim ve Almanya oynarken herkes tek atmaya başladı. Rusların saçma seviyede güçlü tankları var, Rusya oynamayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler?

Sovyet ve Almanya ağacı başlangıç için iyidir.
Özellikle Sovyet kısmı başlangıçta iyidir. Almanya'da Tiger sınıfı ile zevk vermeye başlıyor oyun.
Belli bir seviyeden sonra da İsrail kısmı açılıyor, İsrail tankları da güzeldir bak.

Ne oynamak istediğinize göre değişir. Kara araçları ise Almanya, hava araçları için Amerika'yı öneririm.

Rusya yada İsveç.

Bana göre; Almanya'nın her ağacı güçlüdür ve kanserdir. Rusya'nın top MBT'leri güçlüdür. Japon ağacı güzeldir, Ingiltere'nin light tanklari iyidir, Israil önermem kasmanıza gerek yok. Isveç zaten nato tanklarını kullanıyor. Bana göre Rus kasmanızı öneririm. Oyunda alman oyunculara karşı bir nefret var xd. Amerika low br'da çok iyidir ama ilerde biraz daha diğer tankların altında eziliyor.

Alman tanklarına tek atacak tank yok oyunda doğru düzgün, Almanya'ya yeni başlamışsınız, büyük ihtimalle düşük BR'dasınız. Açı yapmayı öğrenin, 45 derece açı Alman tanklarının en büyük kozudur.

Rus tanklarına karşı ghost shell çok görülüyor. Rus tanklarının bozuk bir zırhı var. IS-2 1944'e kadar rus kasmak işkencedir. İyi yanı, Rus premium tanklar çok güçlü karşısına gelmeyeceği için rahat oynayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…