Syqrox Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 War thunderda bir uçak ağacı kasmak istiyorum ilk uçaklar önemli değil daha çok top tier uçaklarla ilgileniyorum. İsrail kasmayı düşünüyorum mantıklı mıdır? Siz de düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
War thunderda bir uçak ağacı kasmak istiyorum ilk uçaklar önemli değil daha çok top tier uçaklarla ilgileniyorum. İsrail kasmayı düşünüyorum mantıklı mıdır? Siz de düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 22 Ağustos 2024 #2 Top tierde Amerika Rusya var hocam başkasını düşünme bence.
Syqrox Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 İsrail düşünme sebebim hem F16 olması hem de kısa olması ama senin dediğinde doğrudur. Ama Amerika bana çok uzun geliyor.
İsrail düşünme sebebim hem F16 olması hem de kısa olması ama senin dediğinde doğrudur. Ama Amerika bana çok uzun geliyor.