Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Ben küçüklüğümden beri WoWS oynarım. Bir videoda WT'de gemiler olduğunu gördüm. Ben yüklediğimde sanırım paralıydı. Bu konuda haklı mıyım? Eğer gemiler bedava ise hangi oyunu önerirsiniz? WT 30GB. WoWS 60GB. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Ben küçüklüğümden beri WoWS oynarım. Bir videoda WT'de gemiler olduğunu gördüm. Ben yüklediğimde sanırım paralıydı. Bu konuda haklı mıyım? Eğer gemiler bedava ise hangi oyunu önerirsiniz? WT 30GB. WoWS 60GB.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Şubat 2021 #2 Gemilerin bedava olması gerekli. En son oynadığımda bedavaydı. War Thunder biraz daha gerçekçi, World of Warships biraz daha basit kalıyor yanında.
Gemilerin bedava olması gerekli. En son oynadığımda bedavaydı. War Thunder biraz daha gerçekçi, World of Warships biraz daha basit kalıyor yanında.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 KuoNN dedi: Gemilerin bedava olması gerekli. En son oynadığımda bedavaydı. War Thunder biraz daha gerçekçi, World of Warships biraz daha basit kalıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl alınıyor? Ben göremedim galiba. WoWs amacı zaten gemiler olduğu için her yerde gemi var ama WT farklı sanırım.
KuoNN dedi: Gemilerin bedava olması gerekli. En son oynadığımda bedavaydı. War Thunder biraz daha gerçekçi, World of Warships biraz daha basit kalıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl alınıyor? Ben göremedim galiba. WoWs amacı zaten gemiler olduğu için her yerde gemi var ama WT farklı sanırım.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Şubat 2021 #4 Yanlış hatırlamıyorsam ''Battle'' tuşunun altındaki kısımdan seçiliyordu.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 KuoNN dedi: Yanlış hatırlamıyorsam "Battle" tuşunun altındaki kısımdan seçiliyordu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Wows gibi P2W değil değil mi?
KuoNN dedi: Yanlış hatırlamıyorsam "Battle" tuşunun altındaki kısımdan seçiliyordu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Wows gibi P2W değil değil mi?
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 5 Şubat 2021 #6 War Thunder.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Şubat 2021 #7 Electrix dedi: Sağ olun. Wows gibi P2W değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süre oynamadım ancak War Gaming oyunlarından daha az P2W'dir muhtemelen.
Electrix dedi: Sağ olun. Wows gibi P2W değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süre oynamadım ancak War Gaming oyunlarından daha az P2W'dir muhtemelen.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 8 Aralık 2022 #8 Biri arcade diğeri ise simülasyondur , wargaming oyunları daha az üzer ve gemi çeşitliliği daha fazladır. Wow da gambotlar vs can sıkabilir.
Biri arcade diğeri ise simülasyondur , wargaming oyunları daha az üzer ve gemi çeşitliliği daha fazladır. Wow da gambotlar vs can sıkabilir.