War Thunder'a gelen güncelleme ile helikopter nasıl kullanılır?

Basitleştirilmiş savaşlarda BR (araç seviyenize göre) uçak ya da helikopter geliyor. Helikopterin gelmesi yeni bir şey değil, epeydir var bu. Tavsiyem, basitleştirilmiş savaş modu yerine gerçekçi savaşlara girin daha az kaos var.

Normalde Tiger 2'de Max tierde bile uçak geliyordu. Bugün helikopter geldiğini görünce az sövmedim. Yeni güncelleme ile geldiğini düşündüm.

Oyunun oyuncu sayısı 2 yılda 2.5 katına çıktı. Rakipsiz ve çok yenilikçi bir oyun. Helikopter kullananamadın diye oyun bitmez. Beceremediğin her şeyi detaylıca belirtirsen yardımcı olurum.
Uçağı nasıl hareket ettiririm? Adam atgm koymuş ama atesleyemiyorum. Neyse daha çok bakicam lanet olası helikopterlere.

Oyun P2W değil. Bazı parayla alınan uçaklar normal uçaklardan daha kötü hatta.
O sırada Brummbär:

Son düzenleme:
Oyunda kaç saatiniz var? Helikopterlere alışmak için 'test drive' kısmından helikopterleri kullanabilirsiniz. Helikopterlerde çok fonksiyon olduğu için her birine birer tuş atamanız gerekiyor ayarlar kısmından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…