War Thunder'da araç almak paralı mı?

frost7199

Yoctopat
Herkese merhaba. İlk kez War Thunder'a başlamayı düşünüyorum fakat öncesinde biraz araştırma yaptım ve anladığım kadarıyla masraflı bir oyunmuş. P2W oyunlara hiç para yatırmayarak bir şekilde idare ediyorum fakat burada galiba araçları da premium ile alıyormuşuz. Ben bu oyunu sırf sevdiğim yeni nesil tankları, uçakları vb. kullanmak için oynamak istiyordum, seviyeleri tamamlayıp bu araçları kendi emeğimle alabilmem mümkün mü? Yani para yatırmadan örneğin M1A2 veya F-16 alabilir miyim?

Örnek veriyorum. F-16 yı hiç para yatırmadan açman en az 2 yılını alır. Premiumlarla hızlandırırsın bu süreci 5 aya falan düşürürsün.

Herkese merhaba. İlk kez War Thunder'a başlamayı düşünüyorum fakat öncesinde biraz araştırma yaptım ve anladığım kadarıyla masraflı bir oyunmuş. P2W oyunlara hiç para yatırmayarak bir şekilde idare ediyorum fakat burada galiba araçları da premium ile alıyormuşuz. Ben bu oyunu sırf sevdiğim yeni nesil tankları, uçakları vb. kullanmak için oynamak istiyordum, seviyeleri tamamlayıp bu araçları kendi emeğimle alabilmem mümkün mü? Yani para yatırmadan örneğin M1A2 veya F-16 alabilir miyim?

Pre araç ve pre hesap ile F16 açman sadece 1 ayını alır ama tankta bu işler uzuyor tankları açman 1 seneni alabilir.

Örnek veriyorum. F-16 yı hiç para yatırmadan açman en az 2 yılını alır. Premiumlarla hızlandırırsın bu süreci 5 aya falan düşürürsün.
Pre araç ve pre hesap ile F16 açman sadece 1 ayını alır ama tankta bu işler uzuyor tankları açman 1 seneni alabilir.
Anlaşılan iki türlü de süreç hep uzun oluyor. Benim izlediğim bir videoda bir aracın fiyatı bin TL civarındaydı, yani araca özel fiyatlandırma yapılmıştı. Oyundaki para birimiyle alma alternatifi yok mu?

War Thunder bir yerden sonra aşırı sıkıyor, para kasmak için hardcore modunda bombalama yapıyorsun üs patlatma vs. 3 tane üs patlatmak için sırf 1 saate yakın zamanın gidiyor. Bence uzak dur wt pişmanlıktır :D (F-16 en kolay para yatırıp alınır)

War Thunder bir yerden sonra aşırı sıkıyor, para kasmak için hardcore modunda bombalama yapıyorsun üs patlatma vs. 3 tane üs patlatmak için sırf 1 saate yakın zamanın gidiyor. Bence uzak dur wt pişmanlıktır :D (F-16 en kolay para yatırıp alınır)
Vazgeçtim zaten. Birkaç ay önce de kurulum aşamasında iptal etmiştim, şu sıralar yine bir heves geldi diye tekrar düşündüm fakat hiç oynanacak gibi görünmüyor. Depresyona sokacak oyun kendini böyle en başta belli eder.

Vazgeçtim zaten. Birkaç ay önce de kurulum aşamasında iptal etmiştim, şu sıralar yine bir heves geldi diye tekrar düşündüm fakat hiç oynanacak gibi görünmüyor. Depresyona sokacak oyun kendini böyle en başta belli eder.

Hiç de vazgeçmene gerek yoktu. Bende hep jet jet diye oynuyordum oyunu ama Amerikan jetlerinin neredeyse sonuna kadar açtım fakat pervaneli uçaklar kadar zevkli değil. Bunu ilk jetinizi açınca anlıyorsunuz. Oyunun early aşamaları daha zevkli çoğu oyuncuda böyle düşünüyor genellikle. Hele bide dogfight atmak o eski uçaklarla. Dediğim gibi deneyip görün ben oyunu baya bir süre premium araçsız oynadım ve baya zevk aldım ilk jetimi 3 ay gibi bir sürede açtım fakat ileri aşamalarınıda merak ettiğim için premium araç aldım ( aldığım zaman %50 indirim vardı her araçta ucuzdu yani).

Oyunda araçların savaş gücüne göre puanı var. M1A2 11.7, F16 12.7 puan, iki araçta teknoloji ağacında son sırada. 2018'dan beri aralıksız oynuyorum, en sevdiğim araçlar tanklarda 3.3 ve 6.3 puanlık, uçaklarda 4.3 puanlık. Bahsettiğin araçları daha hiç oynamadım. Oyunun eskileri genelde pırpır dediğimiz pervaneli düşük puanlı uçaklarla oynuyor. Premium almadan zevkle sıkılmadan oynayabilirsin. Amacın sıfırdan illa ki M1A2 veya F16 gibi araçlarla direk oynamaksa direk hesap alman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı