Çözüldü War Thunder'da helikopter nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
5 seviye tank veya uçak araştırmanız ve almanız gerekli diye biliyorum. Yani yeni başladıysanız bayağı oynamanız gerekli helikopter için.
Oyuna yeni başladım. Sadece 400 bin biriktirip alabiliyor muyum helikopteri?

Hocam helikopter almak istiyorsan (ileri seviye) onun için helikopterle oynamanı tavsiye etmem illaki oyuna para yatırmanız lazım ama diyorsanki kendim kasarım ilk önce ekran görüntüsündeki gibi ilk gerçekçi muharebeler seçeneğini seçip daha sonra araştırmaya tıklayıp sağ altta kara araçlarıyla oynarken helikopterleri araştırın var o seçeneğe tıklayın ne kadar araştırma puanı toplarsanız (araştırma puanı ile aracın kendi modifikasyon puanını karıştırmayın) hepsini helikoptere veriyor hiç tanka vermiyor.
1717158847165.png

Hocam helikopter almak istiyorsan (ileri seviye) onun için helikopterle oynamanı tavsiye etmem illaki oyuna para yatırmanız lazım ama diyorsanki kendim kasarım ilk önce ekran görüntüsündeki gibi ilk gerçekçi muharebeler seçeneğini seçip daha sonra araştırmaya tıklayıp sağ altta kara araçlarıyla oynarken helikopterleri araştırın var o seçeneğe tıklayın ne kadar araştırma puanı toplarsanız (araştırma puanı ile aracın kendi modifikasyon puanını karıştırmayın) hepsini helikoptere veriyor hiç tanka vermiyor.Eki Görüntüle 2209470
Konu açılalı 1 yıl 3 ay olmuş ama siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı