War Thunder'da tank nasıl kasılır?

SynioZ

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 570
i5 4460
16gb
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi tank kasmaya başladım ancak doğru düzgün araştırma puanı vermiyor. Görselde de gördüğünüz gibi 5 kill almama rağmen sadece 3K yakın araştırma puanı verdi. Bu sürede verdiği bu puan az değil mi? Ayrıca premium hesap da var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1092).png
    Ekran Görüntüsü (1092).png
    531,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi tank kasmaya başladım ancak doğru düzgün araştırma puanı vermiyor. Görselde de gördüğünüz gibi 5 kill almama rağmen sadece 3K yakın araştırma puanı verdi. Bu sürede verdiği bu puan az değil mi? Ayrıca premium hesap da var.

Hocam uçak falan olsa base bombala diyeceğim ama tank daha çok şans işi oynadığın ağaçta etkiler seni, ben alman ağacını kastım top tier olmak istiyorsan net premium olacak net şekilde bir de paralı bir tank al XP bir de para olarak bayağı hızlanırsın çok top tier araç almanıda önermem 5 iyidir hızlı ama delici araçlar genelde daha hızlı XP kasmanı sağlar tabii bu oynayışına bağlı ama kısaca premium+paralı araçla çözersin işi yoksa para yatırmadan çok zor hayatsız gibi oynarsan belki. 😀😀😀

Dostum araştırmalar genelde böyle seni 10-20 oyunda ağacı fulleme gibi bir olayın yok. Hesabında Premium tank olsa dahi 1 ayda günde 3-4 saat oynamayarak oda iyi bir şekilde anca biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı