Warband açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

NesD

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GeForce GT 740M
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-3337U CPU @ 1.80GHz
Warband'da, Mount&Blade oyna dediğim zaman oyun talewords yazısı gözüktükten sonra kendi kendine kapanıyor, acaba bunu nasıl çözebilirim?

Warband'da, mount&blade oyna dediğim zaman oyun talewords yazısı gözüktükten sonra kendi kendine kapanıyor, acaba bunu nasıl çözebilirim?

5-6 sene önce bunu ekran kartı sürücüsünü güncelleyerek çözmüştüm. Belki sürücünüz güncel değildir ve sizin de işinize yarar, sürücünüz güncel değilse güncelleyin lütfen.

NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu ekran kartıyla çalıştırın. 3D ayarlarının yönetilmesi>program ayarları warband.exe bu programı yüksek grafikli NVIDIA işlemcisini seçin.

NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu ekran kartıyla çalıştırın. 3D ayarlarının yönetilmesi>program ayarları warband.exe bu programı yüksek grafikli NVIDIA işlemcisini seçin.
Çok doğru. Ben sistemini incelememiştim. @NesD sizin seçmeniz gereken grafik işlemcisi Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olması gerekiyor. Bunu da kontrol etmeyi unutmayın.
1655112134466.png

Maalesef dediklerinizin aynısını yapmama rağmen bu da işe yaramadı.
Çok doğru. Ben sistemini incelememiştim. @NesD sizin seçmeniz gereken grafik işlemcisi Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olması gerekiyor. Bunu da kontrol etmeyi unutmayın.
Eki Görüntüle 1418033
Maalesef bu da işe yaramadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı