W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 PC ısındığı için Bannerlord'dan warbanda geçtim. Warband aşırı zor şehir nasıl kuracağım falan bilmiyorum.
PC ısındığı için Bannerlord'dan warbanda geçtim. Warband aşırı zor şehir nasıl kuracağım falan bilmiyorum.
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 824 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #2 Öğretici videolar izleyebilirsin.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 24 Haziran 2024 #3 Warbant aslında daha kolay, neyi zor geliyor sana?
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 warkesier34 dedi: PC ısındığı için Bannerlord'dan warbanda geçtim. Warband aşırı zor şehir nasıl kuracağım falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten videolarını izlemelisin yani dersini çalisicaksin.
warkesier34 dedi: PC ısındığı için Bannerlord'dan warbanda geçtim. Warband aşırı zor şehir nasıl kuracağım falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten videolarını izlemelisin yani dersini çalisicaksin.
quexra Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 442 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600/MSI Gaming Trio RX 6800 XT/Corsair 16 GB RAM /Asus B450M-A II/Kioxia 500 GB SSD+WD blue 1 TB HDD/Nzxt C750 80+Gold Power Supply/Arctic Liquid Freezer II-360mm Sıvı Soğutma/Rampage Iceblade Kasa./North Bayou F160 Monitör Standı. ASUS ROG STRIX XG27UCS Monitör-MSI-G274QPF Monitör Razer Deathadder V2/Gamebooster GM10B/Rampage Vandal. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #5 Bende de tam tersi oluyor başlayamadım Bannerlorda.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #6 Golden.Nyks dedi: Warbant aslında daha kolay, neyi zor geliyor sana? Genişletmek için tıkla... Hocam bannerlordda aşırı basit sistem warband ne olduğu belli degil quexra dedi: Bende de tam tersi oluyor başlayamadım Bannerlorda. Genişletmek için tıkla... Hocam benim pc çok isiniyo 94 dereceleri goruyo ondan bıraktım cloex dedi: Öğretici videolar izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Duzgun bulamadım hocam
Golden.Nyks dedi: Warbant aslında daha kolay, neyi zor geliyor sana? Genişletmek için tıkla... Hocam bannerlordda aşırı basit sistem warband ne olduğu belli degil quexra dedi: Bende de tam tersi oluyor başlayamadım Bannerlorda. Genişletmek için tıkla... Hocam benim pc çok isiniyo 94 dereceleri goruyo ondan bıraktım cloex dedi: Öğretici videolar izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Duzgun bulamadım hocam
Wol Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H, RTX 2060, 16GB DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #7 warkesier34 dedi: Hocam Bannerlord'da aşırı basit sistem Warband ne olduğu belli degil. Hocam benim PC çok isiniyor 94 dereceleri goruyor ondan bıraktım. Duzgun bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer laptop kullanıyorsanız pumpout effect olabilir cihazınızda. Benim işlemci 95 99ları görüyordu. Şu an sıcak havaya rağmen maksimum 75-80 görüyor.
warkesier34 dedi: Hocam Bannerlord'da aşırı basit sistem Warband ne olduğu belli degil. Hocam benim PC çok isiniyor 94 dereceleri goruyor ondan bıraktım. Duzgun bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer laptop kullanıyorsanız pumpout effect olabilir cihazınızda. Benim işlemci 95 99ları görüyordu. Şu an sıcak havaya rağmen maksimum 75-80 görüyor.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 Wol dedi: Eğer laptop kullanıyorsanız pumpout effect olabilir cihazınızda. Benim işlemci 95 99ları görüyordu. Şu an sıcak havaya rağmen maksimum 75-80 görüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran karti hocam 94 derece cloex dedi: Öğretici videolar izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kuzaitlere paralı asker olduk yanlışlıkla nasılsın geri cikicam Son düzenleme: 24 Haziran 2024
Wol dedi: Eğer laptop kullanıyorsanız pumpout effect olabilir cihazınızda. Benim işlemci 95 99ları görüyordu. Şu an sıcak havaya rağmen maksimum 75-80 görüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran karti hocam 94 derece cloex dedi: Öğretici videolar izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kuzaitlere paralı asker olduk yanlışlıkla nasılsın geri cikicam
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Haziran 2024 #9 warkesier34 dedi: Ekran karti hocam 94 derece. Kuzaitlere paralı asker olduk yanlışlıkla nasılsın geri çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri olmadan bir şey diyemeyiz. Ne zaman bakım yapıldı veya bakım yapıldı mı? Yapılmasıyda alalı kaç yıl oldu? Masaüstü mu laptop mu? Kişiden kişiye değişir bana göre nativeden kolay şey yok diplomacy kurarsan zor.
warkesier34 dedi: Ekran karti hocam 94 derece. Kuzaitlere paralı asker olduk yanlışlıkla nasılsın geri çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri olmadan bir şey diyemeyiz. Ne zaman bakım yapıldı veya bakım yapıldı mı? Yapılmasıyda alalı kaç yıl oldu? Masaüstü mu laptop mu? Kişiden kişiye değişir bana göre nativeden kolay şey yok diplomacy kurarsan zor.