Warband Diplomacy and Litdum modunda nasıl devlet kurulur?

MuhammedAli_1

Hectopat
Daha fazla  
Warband'da diplomacy and litdum modunda oynuyorum, svadya derebeyiyim ve 3 kale 1 şehrim var ama kendi devletimi kurmak istiyorum. Fakat yeminden azat edince yerleşkelerim bende kalmıyor. Ne yapabilirim kendi devletimi kurmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip bir yeri fethet, sana vermediği zaman sana yanlış yapıldı isyan et gibi seçenek çıkacak oradan. Bu diğer bütün modlar için falan da geçerli.

Gidip bir yeri fethet, sana vermediği zaman sana yanlış yapıldı isyan et gibi seçenek çıkacak oradan. Bu diğer bütün modlar için falan da geçerli.
Onu denedim ama her fethettiğğim yeri bana veriyor ne zamandan sonra vermemeye başlar

Onu denedim ama her fethettiğğim yeri bana veriyor ne zamandan sonra vermemeye başlar.

Görev falan alıp yapma, kral harlausla ilişkini düşür yani o zaman vermez. Fakat bu istediğiniz toprağı sadece sizin fethetmeniz lazım, diğer lordlarla fethederseniz olmuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…