ekremabi333 Femtopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Warband'da 53 birligim var ama bunlarin daha hizli seviye atlasin istiyorum hilesiz var mı yolu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
Arkadaşlar Warband'da 53 birligim var ama bunlarin daha hizli seviye atlasin istiyorum hilesiz var mı yolu?
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.102 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 Steam Community :: Guide :: Mount and Blade:Warband Detaylı Native Rehberi(Yeni Başlayanlar İçin Uygun) Bu rehber oyunu oynamakta zorlananlar ya da yeni başlayanlar için bir kılavuz olma özelliği taşır. Beğenen arkadaşlar +rep'lerse sevinirim.... steamcommunity.com Ben dün şöyle bir rehberi okuyup Native'e tekrardan başlamıştım. İçerisinde yazıyor. Zaten bölümlere ayrılmış.
Steam Community :: Guide :: Mount and Blade:Warband Detaylı Native Rehberi(Yeni Başlayanlar İçin Uygun) Bu rehber oyunu oynamakta zorlananlar ya da yeni başlayanlar için bir kılavuz olma özelliği taşır. Beğenen arkadaşlar +rep'lerse sevinirim.... steamcommunity.com Ben dün şöyle bir rehberi okuyup Native'e tekrardan başlamıştım. İçerisinde yazıyor. Zaten bölümlere ayrılmış.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 ekremabi333 dedi: Arkadaşlar Warband'da 53 birligim var ama bunlarin daha hizli seviye atlasin istiyorum hilesiz var mı yolu? Genişletmek için tıkla... Haydut kes veya orduya katil ne kadar güçlü asker kesersen o kadar fazla tecrübe kazanıyorlar diye biliyorum ama sen yinede araştır Perklerinde pasif tecrübe var talim diye ona artirirsan pasif tecrübe geliyo bir şey yapmasan bile
ekremabi333 dedi: Arkadaşlar Warband'da 53 birligim var ama bunlarin daha hizli seviye atlasin istiyorum hilesiz var mı yolu? Genişletmek için tıkla... Haydut kes veya orduya katil ne kadar güçlü asker kesersen o kadar fazla tecrübe kazanıyorlar diye biliyorum ama sen yinede araştır Perklerinde pasif tecrübe var talim diye ona artirirsan pasif tecrübe geliyo bir şey yapmasan bile