A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 16 Nisan 2021 #11 Akali Ablanız dedi: Hiç kaldığım yerden devam edebileceğim mod var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Oyunun çoğu bölümünü değiştiriyorlar. Devam edemezsiniz.
Akali Ablanız dedi: Hiç kaldığım yerden devam edebileceğim mod var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Oyunun çoğu bölümünü değiştiriyorlar. Devam edemezsiniz.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 16 Nisan 2021 #12 Akali Ablanız dedi: Hiç kaldığım yerden devam edebileceğim mod var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, çünkü yapıları farklı.
Akali Ablanız dedi: Hiç kaldığım yerden devam edebileceğim mod var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, çünkü yapıları farklı.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #13 Ascendency dedi: Maalesef yok. Oyunun çoğu bölümünü değiştiriyorlar. Devam edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım teşekkür ederim. Ramazan Ö dedi: Benim bildiğim yok, çünkü yapıları farklı. Genişletmek için tıkla...
Ascendency dedi: Maalesef yok. Oyunun çoğu bölümünü değiştiriyorlar. Devam edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım teşekkür ederim. Ramazan Ö dedi: Benim bildiğim yok, çünkü yapıları farklı. Genişletmek için tıkla...