Çözüldü Warband kaydı Linux'a nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Better Call Mike

Hectopat
Yer
Berlin
Daha fazla  
Son birkaç gündür ekte belirttiğim Osmanlı modunu Windows üzerinden oynuyorum. Modu Steam atolyesi üzerinden indirdim. Oyunu Linux'ta açtım ve moda giriş yapmayı başardım ama sanırım mod olduğu için kayıtları buluta kaydetmemiş.
Windows'taki kaydı alıp Linux'a atabilir miyim?
Eğer öyle bir şey mümkünse nereden alıp nereye atacağım?
Daha önce benimle benzer sorunları yaşamış olan arkadaşlar olabilir.

Kullandığım mod;

Çözüm
Oyunun /steamapps/compatdata içindeki klasörünü bulup klasöre gir. Bu klasörler oyunların Wine Config'leri. Klasöer içinde Documents/Mount&Blade Warband Savegames/ dizinine Windows'taki save dosyanı taşı.
Oyun doğrudan Linux'u desteklediği için Wine kullanmıyorum. Sorun olur mu?

Direkt ana klasörün içinde .mbwarbandklasöründe bulunuyormuş. Yardım için teşekkürler.
Son birkaç gündür ekte belirttiğim Osmanlı modunu Windows üzerinden oynuyorum. Modu Steam atolyesi üzerinden indirdim. Oyunu Linux'ta açtım ve moda giriş yapmayı başardım ama sanırım mod olduğu için kayıtları buluta kaydetmemiş.
Windows'taki kaydı alıp Linux'a atabilir miyim?
Eğer öyle bir şey mümkünse nereden alıp nereye atacağım?
Daha önce benimle benzer sorunları yaşamış olan arkadaşlar olabilir.

Kullandığım mod;

Oyunun /steamapps/compatdata içindeki klasörünü bulup klasöre gir. Bu klasörler oyunların Wine Config'leri. Klasöer içinde Documents/Mount&Blade Warband Savegames/ dizinine Windows'taki save dosyanı taşı.

Oyun doğrudan Linux'u desteklediği için Wine kullanmıyorum. Sorun olur mu?

Direkt ana klasörün içinde .mbwarbandklasöründe bulunuyormuş. Yardım için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı