Warband kergit esir getirme görevi nasıl yapılır?

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Warband 3 kergit atlı okçuları esir getir görevi nedir nasıl yapacağım anlayamadım çünkü oyun hiç detay vermiyor. Görevi yanlış yazdıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 veya daha fazla Kergit Atlısı olan biriyle savaşacaksın kazandığında esir olarak alabiliyorsun.
( Bunların ölmemesi veya kaçmaması gerek)
Ayrıca kale ve şehir fethettiğinizde de esir alabiliyorsunuz.

Warband 3 kergit atlı okçuları esir getir görevi nedir nasıl yapacağım anlayamadım çünkü oyun hiç detay vermiyor. Görevi yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
Kergit atlısı olan biriyle savaş yap, bayıltıcı silah kullan. Sopa vs. Tam hatırlamıyorum silahları.

Savaşacağın adamın yakınına gelip grubuna bak, eğer kergit atlısı varsa onun grubunda ki genelde olur, o orduyu yen. Şansın varsa esir olarak düşer. Esir kapasiten var mı kontrol et, yoksa esir yönetimine puan ver.

Savaşta 3 kergit atlı okçusu bayıltacaksın. Sarranid memluk kullanabilirsin.

Bir kergit noyanı ile savaşıp 3 adet esir alman gerekiyor. Daha sonra aldığın esirleri görevi sana kim verdiyse ona götüreceksin.

Kergit ordusundan birileri ile savaşıp esir almaya çalışacaksın. Esir alacağın askerleri bayıtlman gerekiyor. Yoksa esir alma yerine asker düşmez. Elinde gürz olan asker varsa bayılt diyerek emir vererek esir almaya çalışacaksın. Ya da kendin bu tarz bayıltan silahları kuşanıp, askerleri geride tutup sana yetecek kadar kişiyi bayıltıp savaşı kazanacaksın.

Bir kergit noyanı ile savaşıp 3 adet esir alman gerekiyor. Daha sonra aldığın esirleri görevi sana kim verdiyse ona götüreceksin.

Savaşta 3 kergit atlı okçusu bayıltacaksın. Sarranid memluk kullanabilirsin.

Kergit atlısı olan biriyle savaş yap, bayıltıcı silah kullan. Sopa vs. tam hatırlamıyorum silahları.

3 veya daha fazla kergit atlısı olan biriyle savaşacaksın kazandığında esir olarak alabiliyorsun.
( Bunların ölmemesi veya kaçmaması gerek)
Ayrıca kale ve şehir fethettiğinizde de esir alabiliyorsunuz.

Hepınıze teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…