emirhanates0 Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 İdam etmenin var olduğu belli senaryosu olmayan mod önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.483 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 20 Eylül 2022 #2 Nordların Yükselişi. İdam etme var.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 20 Eylül 2022 #3 emirhanates0 dedi: İdam etmenin var olduğu belli senaryosu olmayan mod önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nordların yükselişi. Son düzenleme: 20 Eylül 2022
emirhanates0 dedi: İdam etmenin var olduğu belli senaryosu olmayan mod önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nordların yükselişi.
emirhanates0 Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 glikojen dedi: Nordların Yükselişi. İdam etme var. Genişletmek için tıkla... Tam adı nedir steamde bulamadım
glikojen dedi: Nordların Yükselişi. İdam etme var. Genişletmek için tıkla... Tam adı nedir steamde bulamadım
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.483 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 20 Eylül 2022 #5 emirhanates0 dedi: Tam adı nedir steamde bulamadım Genişletmek için tıkla... Moddb'de var hocam. Steam'de bulunmuyor. Nordların yükseliÅi v1.2 Türkçe versiyon file v1.2-Senaryolu görev(3tane)-kafa kopma,akademi, ateÅli oklar,atesli kundaklı ok ve yay eklendi.-avcılık(geyik ve domuzlar orman haydutları bölgesindeler.), vagon treni, din sistemi eklendi(hristiyanlıÄı seçmelisiniz nord asileri hristiyan) www.moddb.com
emirhanates0 dedi: Tam adı nedir steamde bulamadım Genişletmek için tıkla... Moddb'de var hocam. Steam'de bulunmuyor. Nordların yükseliÅi v1.2 Türkçe versiyon file v1.2-Senaryolu görev(3tane)-kafa kopma,akademi, ateÅli oklar,atesli kundaklı ok ve yay eklendi.-avcılık(geyik ve domuzlar orman haydutları bölgesindeler.), vagon treni, din sistemi eklendi(hristiyanlıÄı seçmelisiniz nord asileri hristiyan) www.moddb.com