xNanny Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 57600x İşlemci , Rtx 4060Tİ Ekran Kartı , 16 gb ram, 1TB Disk Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Warband modules klasörünü paylaşacak var mı içinde mod olan?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Temmuz 2023 #2 xNanny dedi: Warband modules klasörünü paylaşacak var mı içinde mod olan? Genişletmek için tıkla... Diplomacy 4 litdum. Modunu öneririm. Onun haricinde dihat ve haçlılar, Star Wars, modlarına bakılabilir.
xNanny dedi: Warband modules klasörünü paylaşacak var mı içinde mod olan? Genişletmek için tıkla... Diplomacy 4 litdum. Modunu öneririm. Onun haricinde dihat ve haçlılar, Star Wars, modlarına bakılabilir.
xNanny Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 57600x İşlemci , Rtx 4060Tİ Ekran Kartı , 16 gb ram, 1TB Disk Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Rona dedi: Diplomacy 4 litdum. Modunu öneririm. Onun haricinde dihat ve haçlılar, Star Wars, modlarına bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Senin modules klasöründe çok mod varsa modules klasörünü verir misin
Rona dedi: Diplomacy 4 litdum. Modunu öneririm. Onun haricinde dihat ve haçlılar, Star Wars, modlarına bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Senin modules klasöründe çok mod varsa modules klasörünü verir misin
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Temmuz 2023 #4 xNanny dedi: Senin modules klasöründe çok mod varsa modules klasörünü verir misin? Genişletmek için tıkla... Warband yüklü değil hocam bende şu an. Nexus Mods üzerinden ve Steam atölye(oyunun Steam'den alınması gerek) üzerinden dilediğiniz modu indirebilirsiniz. Ben Steam atölyeden indiriyordum genelde modlarımı.
xNanny dedi: Senin modules klasöründe çok mod varsa modules klasörünü verir misin? Genişletmek için tıkla... Warband yüklü değil hocam bende şu an. Nexus Mods üzerinden ve Steam atölye(oyunun Steam'den alınması gerek) üzerinden dilediğiniz modu indirebilirsiniz. Ben Steam atölyeden indiriyordum genelde modlarımı.
araba farı Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Osmanlı modu olabilir.