T Tosunbey Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 16 Ocak 2024 #1 Selam Technopat ahalisi! Warband için mod önerir misiniz? Ayrıca genelde nereden mod indiriyorsunuz? Oyun orijinal.
Selam Technopat ahalisi! Warband için mod önerir misiniz? Ayrıca genelde nereden mod indiriyorsunuz? Oyun orijinal.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #2 Mod DB'den indiriyorum Cihat ve haçlılar Osmanlı v 3.5 Diplomacy lithuim (bu aralar sadece bunu oynuyorum) İngilizceniz varsa 457 AC
Mod DB'den indiriyorum Cihat ve haçlılar Osmanlı v 3.5 Diplomacy lithuim (bu aralar sadece bunu oynuyorum) İngilizceniz varsa 457 AC
KS KS T Tosunbey Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 17 Ocak 2024 #3 pathkullancısı3818 dedi: Mod DB'den indiriyorum Cihat ve haçlılar Osmanlı v 3.5 Diplomacy lithuim (bu aralar sadece bunu oynuyorum) İngilizceniz varsa 457 AC Genişletmek için tıkla... İlk ikisini eskiden oynamıştım, Diplomacy Lithuim'a bakacağım. İngilizcem hikaye oyunlarında bazen eksik kalıyor malesef. Teşekkürler
pathkullancısı3818 dedi: Mod DB'den indiriyorum Cihat ve haçlılar Osmanlı v 3.5 Diplomacy lithuim (bu aralar sadece bunu oynuyorum) İngilizceniz varsa 457 AC Genişletmek için tıkla... İlk ikisini eskiden oynamıştım, Diplomacy Lithuim'a bakacağım. İngilizcem hikaye oyunlarında bazen eksik kalıyor malesef. Teşekkürler
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 17 Ocak 2024 #4 Native oynuyorsan, diplomacy 4 litdum rakipsiz bana göre. Native Gold Edition'da olabilir. Modları Steam atölyeden kuruyorum.
Native oynuyorsan, diplomacy 4 litdum rakipsiz bana göre. Native Gold Edition'da olabilir. Modları Steam atölyeden kuruyorum.