Warband mod önerisi

Daha fazla  
Warband'ın default haritasından sıkıldım. Diplomacsy litdum4'te oldugu gibi vanilla versiyonundan farklı şeyler olsa süper olur. Ama en çok istediğim ana haritanın değişmesi. Mümkünse balkanlar Anadolu Avrupa vb olsun. Ama çok ta devasa bir şey olmasın yavuz sultan selim modu gibi. Cihat ve haçlılar modu kadar da fantastik olmasın. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Osmanlı ve Selçuklu modları var ben Selçuklu modunu bayağı beğenmiştim. Evlat modu var senaryolu ve güzel. Azgad modu da var bu ikisi biraz fantastik gelebilir ama çok güzel modlardır.

Osmanlı ve Selçuklu modları var ben Selçuklu modunu bayağı beğenmiştim. Evlat modu var senaryolu ve güzel. Azgad modu da var bu ikisi biraz fantastik gelebilir ama çok güzel modlardır.

Osmanlı modunda +100 saatim vardır hocam. Ama Selçuklu modlarının çoğu birbirinin kopyası güzel bir tane ismi olan varsa söyler misiniz?

Pendor, perisno, the last day(güncel oynadığım mükemmel mod),ad 1257, light & darkness ve floris.

Bu modlar fantastik falan olsa da çok sarıyor. The last day Yüzüklerin Efendisi modu seviyorsan sarar. Gondor, rohan, mordor hepsi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı