Kartus Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Multiplayer'a bastığım zaman bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? (Oyunu Microsoft Store'dan aldım.) Sorunu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Multiplayer'a bastığım zaman bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? (Oyunu Microsoft Store'dan aldım.) Sorunu çözdüm.
K kadirbozkurt Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Kartus dedi: Multiplayer'a bastığım zaman bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? (oyunu Microsoft Store'dan aldım.) Eki Görüntüle 2370682 Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var, nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
Kartus dedi: Multiplayer'a bastığım zaman bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? (oyunu Microsoft Store'dan aldım.) Eki Görüntüle 2370682 Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var, nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
Kartus Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 kadirbozkurt dedi: Aynı sorun bende de var, nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. Şimdi gördüm yanıtını. Çok uzun zaman geçtiği için tam yolu hatırlamıyorum ama Xbox'a girip gizlilik (veya güvenlik [tam hatırlamıyorum]) ayarlarıyla oynayıp yapmıştım.
kadirbozkurt dedi: Aynı sorun bende de var, nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. Şimdi gördüm yanıtını. Çok uzun zaman geçtiği için tam yolu hatırlamıyorum ama Xbox'a girip gizlilik (veya güvenlik [tam hatırlamıyorum]) ayarlarıyla oynayıp yapmıştım.
K kadirbozkurt Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Sorun yok. Bende çözdüm sayende, teşekkürler. "ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" seçeneği engelliymiş izin verince düzeldi.
Sorun yok. Bende çözdüm sayende, teşekkürler. "ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" seçeneği engelliymiş izin verince düzeldi.
Kartus Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 kadirbozkurt dedi: Sorun yok. Bende çözdüm sayende, teşekkürler. "ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" seçeneği engelliymiş izin verince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
kadirbozkurt dedi: Sorun yok. Bende çözdüm sayende, teşekkürler. "ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" seçeneği engelliymiş izin verince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim