MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 Failox dedi: Bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada.
Failox dedi: Bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.921 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 MECHİRON dedi: Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada. Genişletmek için tıkla... Adam hiç Warband'da denemediğini söylemiş.
MECHİRON dedi: Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada. Genişletmek için tıkla... Adam hiç Warband'da denemediğini söylemiş.
Failox Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #13 MECHİRON dedi: Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada. Genişletmek için tıkla... Warband'a hiç crack dlc yüklemedim ki ne olacağını nereden bileyim? Belki ban yersin belki yemezsin bilemeyeceğim. Benim aldığım zamanda 5 tl idi dlc, crackle uğraşmadım.
MECHİRON dedi: Hiç crack indirmedin mi olm hayatında. Yaşın büyükse eyvallah bu arada. Genişletmek için tıkla... Warband'a hiç crack dlc yüklemedim ki ne olacağını nereden bileyim? Belki ban yersin belki yemezsin bilemeyeceğim. Benim aldığım zamanda 5 tl idi dlc, crackle uğraşmadım.