Warband nasıl krallık kurarım?

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar 46. günümdeyim. Sarranid krallığına hizmet ediyordum fakat kadın karakter kullandığım için derebeylik vermedi. 2 şehir 3 kale aldım ve sarranidlere kaldı. Sarranidlere olan hizmet sürem doldu ve bağımı kopardım. Şimdi kendi krallığımı kurmak istiyorum 60 kişilik sağlam bir ordum var ortalama 150 kişi kadarını alabilecek bir ordu. Kale kuşatmaya çalışıyorum fakat 90 gün sürecek kuşatma kulesi inşa etmem gerektiğini söylüyor. İnşa ederken 200 kişilik bir derebeyi gelip bana saldırıyor. Yani hiçbir şekilde alamıyorum kaleleri. Önerilerinizi bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Dostlar 46. günümdeyim. Sarranid krallığına hizmet ediyordum fakat kadın karakter kullandığım için derebeylik vermedi. 2 şehir 3 kale aldım ve sarranidlere kaldı. Sarranidlere olan hizmet sürem doldu ve bağımı kopardım. Şimdi kendi krallığımı kurmak istiyorum 60 kişilik sağlam bir ordum var ortalama 150 kişi kadarını alabilecek bir ordu. Kale kuşatmaya çalışıyorum fakat 90 gün sürecek kuşatma kulesi inşa etmem gerektiğini söylüyor. İnşa ederken 200 kişilik bir derebeyi gelip bana saldırıyor. Yani hiçbir şekilde alamıyorum kaleleri. Önerilerinizi bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Mühendislik yükseltip süreyi kısaltabilirsin.

dostum ben 1000. günde krallığımın ateşini yakmıştım zor senin daha. Lordlar ile ilişki yükseltip kendine çeke çeke krallık yapman lazım.

Kanka karakter kısmından mühendislik kas bir süre. Ve ordunu bana kalırsa sayıca yüksek tut hep yani paran varsa 60 tane iyi askerin olsun geri kalanı sayı olarak yüksek göstermek için doldur ki lordlar daha az sataşsın algoritma bu şekilde çalışıyor. Daha sonrasında (bu benim yaptığım taktik) zaten lordlar sen sayıca yüksek olduğun için sana bulaşmayacakları için kaleye hiç saldırmadan 30 gün beklediğin vakit kale düşüyor :D (süre değişebilir kuşatma ekranında belirtir şehrin 30 günlük erzağı kaldı vs. diye :)

Mühendsilik skillinizi arttırıp kule gerektirmeyen, merdivenli bir kaleye saldırın. Ordunuz yeterince büyük olursa lordlar size yaklaşamaz.

Ayrıca en güçlü ordu Rodok'lardan toplanır kale kuşatma ve savunma konusunda en iyiler rodoklardır. Meydan savaşları için kergit kargıcıları kullanabilirsiniz. En zayıf krallık sarranid sultanlığıdır lordları çok küçük birliklerle gezerler ve askerleri genelde acemi olur.

O 90 gün değildir o kalenin ya da şehrin yiyecek stokudur kuşatma kalesi inşa et ya da duvarlara saldır seçeneğine tıkladın mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı