McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Steam'den Warband aldım ama pek içime sinmedi Bannerlord çıktı ve alamıyorum. Warband hala oynanır mı iade etmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Arkadaşlar Steam'den Warband aldım ama pek içime sinmedi Bannerlord çıktı ve alamıyorum. Warband hala oynanır mı iade etmeli miyim?
RealAmdUser Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 13 Kasım 2023 #2 McSoren dedi: Arkadaşlar Steam'den Warband aldım ama pek içime sinmedi Bannerlord çıktı ve alamıyorum. Warband hala oynanır mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Oynamadan bilemezsiniz ama sizi pişman etmiyecektir.
McSoren dedi: Arkadaşlar Steam'den Warband aldım ama pek içime sinmedi Bannerlord çıktı ve alamıyorum. Warband hala oynanır mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Oynamadan bilemezsiniz ama sizi pişman etmiyecektir.
FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Size bağlı ben oynamıştım geçen sene gayet de beklentilerimi karşılamıştı.