cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Modlu Warband oynuyorum şu anda büyük Türkiye marşını dinliyorum önerilerinizi bekliyorum.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 29 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3'üne de aşığım diyebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3'üne de aşığım diyebilirim.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Mehter marşı önerebilirim. Arkaya açınca gaza gelip krallara kafa tutmaya başlıyorum. Hepsini de aşağı alıyorum. Tavsiye ediyorum.
Mehter marşı önerebilirim. Arkaya açınca gaza gelip krallara kafa tutmaya başlıyorum. Hepsini de aşağı alıyorum. Tavsiye ediyorum.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 PhycoBatM dedi: Mehter marşı önerebilirim. Arkaya açınca gaza gelip krallara kafa tutmaya başlıyorum. Hepsini de aşağı alıyorum. Tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onu çok dinledim sonra macarlara yem oldum gaza gelip.
PhycoBatM dedi: Mehter marşı önerebilirim. Arkaya açınca gaza gelip krallara kafa tutmaya başlıyorum. Hepsini de aşağı alıyorum. Tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onu çok dinledim sonra macarlara yem oldum gaza gelip.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 cantürk66 dedi: Onu çok dinledim sonra macarlara yem oldum gaza gelip. Genişletmek için tıkla... Hocam bir marş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pelevre miydi? Biraz düşündükten sonra yanıt verebilirim.
cantürk66 dedi: Onu çok dinledim sonra macarlara yem oldum gaza gelip. Genişletmek için tıkla... Hocam bir marş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pelevre miydi? Biraz düşündükten sonra yanıt verebilirim.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 PhycoBatM dedi: Hocam bir marş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pelevre miydi? Biraz düşündükten sonra yanıt verebilirim. Genişletmek için tıkla... Plevne.
PhycoBatM dedi: Hocam bir marş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pelevre miydi? Biraz düşündükten sonra yanıt verebilirim. Genişletmek için tıkla... Plevne.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 cantürk66 dedi: Plevne. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oydu bir de Ertuğrul gazi müziği vardı.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #8 PhycoBatM dedi: Evet hocam oydu bir de ertuğrul gazi müziği vardı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ben en iyisi büyük Türkiye marşına devam edem kıpçak sesi gaza getirior.
PhycoBatM dedi: Evet hocam oydu bir de ertuğrul gazi müziği vardı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ben en iyisi büyük Türkiye marşına devam edem kıpçak sesi gaza getirior.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 cantürk66 dedi: Sağ ol ben en iyisi büyük Türkiye marşına devam edem kıpçak sesi gaza getirior. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İsterseniz bir gün multiplayer atarız.
cantürk66 dedi: Sağ ol ben en iyisi büyük Türkiye marşına devam edem kıpçak sesi gaza getirior. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İsterseniz bir gün multiplayer atarız.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #10 PhycoBatM dedi: Tamamdır hocam. İsterseniz bir gün multiplayer atarız. Genişletmek için tıkla... Tabii ki DC: CANTÜRKS2TR#2028
PhycoBatM dedi: Tamamdır hocam. İsterseniz bir gün multiplayer atarız. Genişletmek için tıkla... Tabii ki DC: CANTÜRKS2TR#2028