Efeceylan Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #2 Efeceylan dedi: Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Warband için roleplay sunucusu yok maalesef Bannerlord için var.
Efeceylan dedi: Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Warband için roleplay sunucusu yok maalesef Bannerlord için var.
JuisRuler08 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #3 Efeceylan dedi: Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Persistent Kingdoms modu kullanarak oynanan birkaç RP sunucusu vardı diye hatırlıyorum modu indirerek girmeyi deneyebilirsin. Hâlâ aktifler mi bilmiyorum ama öylelerse Discord sunucularını da araştırabilirsin
Efeceylan dedi: Merhaba arkadaşlar ben Warband'ı çok seven bir insanım. Roleplay sunucusu arıyorum fakat bulamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Persistent Kingdoms modu kullanarak oynanan birkaç RP sunucusu vardı diye hatırlıyorum modu indirerek girmeyi deneyebilirsin. Hâlâ aktifler mi bilmiyorum ama öylelerse Discord sunucularını da araştırabilirsin