Exrion Yoctopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Merhaba, dün Warband osmanlı modu yükledim, hiç sorun çıkarmadı. Fakat bugün 3 kere oyundan attı, nasıl çözebilirim bu sorunu?
Merhaba, dün Warband osmanlı modu yükledim, hiç sorun çıkarmadı. Fakat bugün 3 kere oyundan attı, nasıl çözebilirim bu sorunu?
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #2 Oyunun dosyası eksik sanırsam. Artı 0 Eksi
KS KS Exrion Yoctopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 NoUsername dedi: Oyunun dosyası eksik sanırsam. Genişletmek için tıkla... Silip birdaha yükleyecem o zaman. Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
NoUsername dedi: Oyunun dosyası eksik sanırsam. Genişletmek için tıkla... Silip birdaha yükleyecem o zaman. Teşekkür ederim hocam.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #4 Exrion dedi: Silip birdaha yükleyecem o zaman. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orjinal mi? Eğer orjinal ise silip yüklenemenize gerek yoktur. Steam'dan dosyaları doğrulatmanız yeterli. Korsansa silip yüklemek tek çare. Artı 0 Eksi
Exrion dedi: Silip birdaha yükleyecem o zaman. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orjinal mi? Eğer orjinal ise silip yüklenemenize gerek yoktur. Steam'dan dosyaları doğrulatmanız yeterli. Korsansa silip yüklemek tek çare.
KS KS Exrion Yoctopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #5 NoUsername dedi: Oyununuz orjinal mi? Eğer orjinal ise silip yüklenemenize gerek yoktur. Steam'dan dosyaları doğrulatmanız yeterli. Korsansa silip yüklemek tek çare. Genişletmek için tıkla... Steam dan indirdim fakat oyna tuşuna basınca Steam warband oynuyor diye gözüktürüyor ama oynamıyorum halbuki. Artı 0 Eksi
NoUsername dedi: Oyununuz orjinal mi? Eğer orjinal ise silip yüklenemenize gerek yoktur. Steam'dan dosyaları doğrulatmanız yeterli. Korsansa silip yüklemek tek çare. Genişletmek için tıkla... Steam dan indirdim fakat oyna tuşuna basınca Steam warband oynuyor diye gözüktürüyor ama oynamıyorum halbuki.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #6 Exrion dedi: Steam dan indirdim fakat oyna tuşuna basınca Steam warband oynuyor diye gözüktürüyor ama oynamıyorum halbuki. Genişletmek için tıkla... Şu işlemi yapın; Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması help.steampowered.com Artı 0 Eksi
Exrion dedi: Steam dan indirdim fakat oyna tuşuna basınca Steam warband oynuyor diye gözüktürüyor ama oynamıyorum halbuki. Genişletmek için tıkla... Şu işlemi yapın; Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması help.steampowered.com
KS KS Exrion Yoctopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #7 NoUsername dedi: Şu işlemi yapın; Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Deneyecem. Artı 0 Eksi
NoUsername dedi: Şu işlemi yapın; Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Deneyecem.