Warband ticaret nasıl yapılır?

Oakenshield

Hectopat
Arkadaşlar nasıl zengin olabilirim? Lonca ile iş birliği yaparak vs. turnuva vs. yapmak istemiyorum. Ticaretle sağlam bir gelir kapısı açmak istiyorum.
Bunun mantığı nedir?
Bir şehirde bir şey çok eksikse onu mu üretmeliyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir malı şehirden alıp daha fazla para eden bir şehirde satarak. Ya da şehire yatırıp yapıp bir yer açarak. Başka bir yol yok. Fakat turnuvalar ile çok daha hızlı para ve nam kasabilirsin ve zaten oyunun yapısı gereği ilerlemek istiyorsan turnuvalara katılmak zorundasın. Yoksa nam kasamazsın. Hilesiz oynadığını varsayarsak. Haydut kesmek ile bir yere varamazsın.

Arkadaşlar nasıl zengin olabilirim? Lonca ile iş birliği yaparak vs. turnuva vs. yapmak istemiyorum. Ticaretle sağlam bir gelir kapısı açmak istiyorum.
Bunun mantığı nedir?

Ucuz olan şehirden alıp pahalı olan şehirde satacaksın kimse ile iş birliği yapmana gerek yok ticaret geliştir pazara girip sor.

Bunun mantığı nedir?
Elinde her maldan olsun. En düşük aldığın fiyatla en yüksek aldığın fiyatı bir yere yaz ki ortalama maliyetini bil. Satarken değil alırken kazan. Her şehri tek tek gez. Senin not aldığın ortalamanın 2 katı fiyat veren yerlerde o malı sat yeni mal al yola devam et.
Öyle şu sehirde ucuz şu şehirde pahalı diye de koşa koşa gitme. Sen gidene kadar zaten kervan uğrar, fiyatlar düzelir.

Hocam para istiyorsan köy yağmala git bir şehirde hepsini sat sonra tekrar yağmala aşırı fazla kazanırsın.
Ama sadece 1 krallıkta köy yağmala diğerlerine sat.

Bunun mantığı nedir?
Sarranidden baharat , demir , hurma alıp kuzeyde satabilirsin, Dhirim ve Uxkhaldan tahıl ürünleri alıp Sarranidde satabilirsin. Nord topraklarından tuz alıp Kergitte satabilirsin. vs vs Şuan bu kadarı geldi aklıma fakat ticaretten nativede iyi gelir elde etmek zor ve gereksiz bir uğraş bence. Oyundan sıkılmanıza sebep olabilir.

Hocam şehirde insanları dinle diye bir seçenek vardı ona tıklayıp hangi mal nerde ucuz nerde pahalı yazıyor. Alıp satarak para biriktirip dükkan açın. Ama oyun gereği saldırmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı