Warband vs Doom

f12wx

Hectopat
Öncelikle selam, ben geçen hafta Doom aldım ve oynadım ama hikayesi falan ilgi çekici değil. Sizce iade edip şu an indirimde olan Warband'ı alınır mı? Yoksa kalsın mı? Hem de 13 Kasım'da Warband indirimi bitiyor şimdi iade etsem indirim bitmeden gelir mi para?

Gelir. Warband'ı veya o tür oyunları seviyorsanız kaçırmayın derim.

Çok eski oyun Warband, oyunla ilgili anınız olmadan şimdi girince beğeneceğinizi sanmıyorum.

Tamamdır almaktan vazgeçtim DOOM eğlenceli de hikayesi değişik yani hikayeli oyun gibi hissettirmiyor.

Çok eski oyun Warband, oyunla ilgili anınız olmadan şimdi girince beğeneceğinizi sanmıyorum.

Eski olsa da şu anda oynanamaz değil. O tür oyunlar seviyorsa alınabilir. Half-Life 2 dahi bu zamanda oynana biliyorsa Warband'da oynanır.

Size katılmıyorum 500 saat Warband oynadım ve hiç sıkılmadım bu göreceli bir kavram kendine has bir oyun ve herkes bir kez denemeli.

Size tavsiyem demo modu indirip oymamınız yönünde olur biraz eski gelebilir ilk başta alışınca modlar ile en az 100 saat oynarsınız.

İfadeler: AGI
İade edip Warband alın bence. Modlarla birlikte yüzlerce saat sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun. Ayrıca Online da var.

200 saat oynadım zaten mod olmadan hemde. Çıktığı dönemde bile eski olan bir oyunun şu anda hiç gideri yok. Doom almışken ben Doom'da kalırdım.

200 saat oynadım zaten mod olmadan hem de. Çıktığı dönemde bile eski olan bir oyunun şu anda hiç gideri yok. Doom almışken ben Doom'da kalırdım.

Doom gerçekten güzel bir oyun ama tekrar tekrar oyananmıyor eğer bitirdi ise Warband der geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…