397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #1 Oynuyorum oyunu. Birden amacını düşündüm de amaç yok sanki. 60 adamım var 5000 dinarım var. Oyunda ne yapmam lazım anlayamadım.
Oynuyorum oyunu. Birden amacını düşündüm de amaç yok sanki. 60 adamım var 5000 dinarım var. Oyunda ne yapmam lazım anlayamadım.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #2 Kalradya'nın hakimi olmak.
Krallar 123 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 397448 dedi: Oynuyorum oyunu. Birden amacını düşündüm de amaç yok sanki. 60 adamım var 5000 dinarım var. Oyunda ne yapmam lazım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Warband'ın zamanında içinden geçmiş ve Bannerlord oynayan birisiyim kaliteli seridir amaç kısaca kendi ordunu ve krallığını kurup kaleleri fethetmek ve tüm haritaya hakim olmak.
397448 dedi: Oynuyorum oyunu. Birden amacını düşündüm de amaç yok sanki. 60 adamım var 5000 dinarım var. Oyunda ne yapmam lazım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Warband'ın zamanında içinden geçmiş ve Bannerlord oynayan birisiyim kaliteli seridir amaç kısaca kendi ordunu ve krallığını kurup kaleleri fethetmek ve tüm haritaya hakim olmak.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #4 Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com
Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com
Krallar 123 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 volkswagen passat dedi: Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Evet modlarla daha zevkli oluyor özeliikle osmanlı modunu kesinlikle öneririm
volkswagen passat dedi: Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Evet modlarla daha zevkli oluyor özeliikle osmanlı modunu kesinlikle öneririm
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #6 volkswagen passat dedi: Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Krallığa bağlanmak istemiyorum. Geçen sefer başka krallığın ortasında iken savaş ilan ettiler esir düştüm.
volkswagen passat dedi: Eğer bir krallığa bağlı iseniz zevk almazsınız. Kendi krallığınızı kurup derebeyleri çekin. Ayrıca Native'de oynuyorsan mod arayabilirsin. Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Steam Workshop::Ottoman Scenario V2.51 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Krallığa bağlanmak istemiyorum. Geçen sefer başka krallığın ortasında iken savaş ilan ettiler esir düştüm.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 11 Temmuz 2022 #7 Warband modlar deneyebilirsin en iyi mod politka modu ve hayal gücünü geliştir oyun verdiği imkanlarla o zamanda ne yapabilirsin.
Warband modlar deneyebilirsin en iyi mod politka modu ve hayal gücünü geliştir oyun verdiği imkanlarla o zamanda ne yapabilirsin.
Griffith01 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 İlk kez oynuyorsan bir krallığa bağlan ve oyunu öğren ama krallığa bağlanmadan önce 80 kişilik bir ordu topla ve krallarla aranı iyileştir.
İlk kez oynuyorsan bir krallığa bağlan ve oyunu öğren ama krallığa bağlanmadan önce 80 kişilik bir ordu topla ve krallarla aranı iyileştir.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #9 Griffith01 dedi: İlk kez oynuyorsan bir krallığa bağlan ve oyunu öğren ama krallığa bağlanmadan önce 80 kişilik bir ordu topla ve krallarla aranı iyileştir. Genişletmek için tıkla... Krallığa bağlanmam. Savaş açıp duruyorlar.
Griffith01 dedi: İlk kez oynuyorsan bir krallığa bağlan ve oyunu öğren ama krallığa bağlanmadan önce 80 kişilik bir ordu topla ve krallarla aranı iyileştir. Genişletmek için tıkla... Krallığa bağlanmam. Savaş açıp duruyorlar.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et